Muszę poczekać aż padnie akumulator, ale niepokoi mnie trochę to, że długo trzymany POWER nic nie daje...
Telefony komórkowe
Chętnie ale cały czas tablet jest włączony i wisi na ekranie startowym – nie da się go wyłączyć ani zresetować 
Muszę poczekać aż padnie akumulator, ale niepokoi mnie trochę to, że długo trzymany POWER nic nie daje...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Musisz przytrzymać Home + Power do restartu. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Mr_Bartek napisał(a):Musisz przytrzymać Home + Power do restartu.
Próbowałem wcześniej wszystkich kombinacji – nic nie dawały.
Skończył się prąd (w końcu – ponad 24h) i sprzęt zdechł – po podłączeniu do zasilania i uruchomienia znowu to samo, ale po ponownym rozładowaniu udało się uruchomić download mode i wgrać pełny wsad
JohnyB – jakby coś to próbowałem przywrócić seryjne oprogramowanie – podczas wgrywania innego nigdy podobna akcja mi się nie wydarzyła, więc do odważnych świat należy
Doczytałem. W tabletach Samsunga są to chyba oba przyciski od głośności razem + Power.
Nie da się wcisnąć obu głośności na raz 
W sprzętach Samsunga restart to trzymanie POWER przez ponad 10 sekund.
W sprzętach Samsunga restart to trzymanie POWER przez ponad 10 sekund.
Właśnie nie we wszystkich. Niektóre tablety mają inaczej dlatego pytam. 
Sprobowalem tego Omnirom – jestem pod wrażeniem, jest lżejszy od CM. Wsparcie dla Samsungów bardzo dobre, dla innych słuchawek marginalne.
benq323 napisał(a):Tak wiem tylko staram się ciąć koszta. Ma być to telefon dla mojej kobiety i jej nie potrzeba nic więcej jak bateria i w miarę sprawne przeglądanie internetu (czyt. Głównie Facebooka) . Ale gdy nam już wydać ok 500-700 nie chciałbym juz kupować kolejnego mulacego szajsunga z baterią która rozładowanie się o 10% podczas bezczynności tel w nocy
Typy na ta chwile :
-moto g
-lg g2 mini lub tańsze Bello
-myphone cube (ze względu na posiadanie luny)
Na dziś wybór skierowany na 99% na LG L90. Czytałem recenzje że bardzo porównywalny z G2mini i Moto G. budżet ładnie się z nim zamyka ( na alledrogo 535 PLN ). Ktoś ma jakieś uwagi ?
Regeneracja DPF........info PW
chyba tylko to że L90 nie ma LTE.
Jak To Ci nie przeszkadza to możesz brać. Jak Ci przeszkadza i chcesz dodatkowy spust do aparaty z tyłu telefonu i chyba dodatkowo głośność, to G2.
Moto G jak dla mnie przereklamowana. Mam wersję 4 G i średnio jestem zadowolony z telefonu. Jak na razie nie mam do niej także wersji Andka 5.1.
Jak To Ci nie przeszkadza to możesz brać. Jak Ci przeszkadza i chcesz dodatkowy spust do aparaty z tyłu telefonu i chyba dodatkowo głośność, to G2.
Moto G jak dla mnie przereklamowana. Mam wersję 4 G i średnio jestem zadowolony z telefonu. Jak na razie nie mam do niej także wersji Andka 5.1.
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):http://allegro.pl/100-orygiinal-nowa-no ... 05033.html
Nowa i VAT-marża (procedura towary używane)
Ciekawe jak tam kondycja akumulatora po tylu latach?
Jakby cena była krótsza o jedno miejsce przed przecinkiem i był to Ericsson T520m to bym się skusił
JohnnyB napisał(a):Moto G jak dla mnie przereklamowana. Mam wersję 4 G i średnio jestem zadowolony z telefonu. Jak na razie nie mam do niej także wersji Andka 5.1.
Ja natomiast z Moto G2 jestem bardzo zadowolony i w tej kasie to był najlepszy wybór na tamten moment. Niby różnic wielkich nie ma w stosunku do G1, ale jakoś ten telefon nie sprawił mi do tej pory żadnych problemów. A użytkuje go bardzo intensywnie, bo z racji DSIM, jest również moim służbowym telefonem.
Samsung Galaxy Ace 4
Zawiesza się na oknie informującym o modelu i Androidzie.
Hard Reset nie działa – okno zostaje dokładnie to samo co wyżej,
Download mode działa :/
Mozna to jakoś ogarnąć ?
Zawiesza się na oknie informującym o modelu i Androidzie.
Hard Reset nie działa – okno zostaje dokładnie to samo co wyżej,
Download mode działa :/
Mozna to jakoś ogarnąć ?
Wgraj oprogramowanie przez Odin. 
Mr_Bartek napisał(a):Wgraj oprogramowanie przez Odin.
O tym wiem, myślałem ze jest jeszcze jakiś tajny przez poufny sposób resetowania.
Telefon jest na gwarancji producenta, więc pewnie trafi na serwis.
Dzięki za info.
M.
Koledzy i koleżanki mazdofani
Poradźcie proszę, bo sam wybrać nie umiem ;–).
Szukam smartfona :
1) 2 gb ram (często pojawia się opinia, że przy obecnych apkach i andku to trzeba te 2 gb mieć)
2) Ekran najlepiej 5 cali
3) Procek quadcore/octacore
4) Bateria wytrzymująca minimum dzień intensywnego korzystania (HSDPA+GPS+apki społecznościowe+fotografie+ kilka smsów/telefonów)
Cena (zarówno za używkę w bardzo dobrym stanie jak i nówkę) – max 900pln, im mniej tym lepiej
Dzięki z góry za pomoc!
Poradźcie proszę, bo sam wybrać nie umiem ;–).
Szukam smartfona :
1) 2 gb ram (często pojawia się opinia, że przy obecnych apkach i andku to trzeba te 2 gb mieć)
2) Ekran najlepiej 5 cali
3) Procek quadcore/octacore
4) Bateria wytrzymująca minimum dzień intensywnego korzystania (HSDPA+GPS+apki społecznościowe+fotografie+ kilka smsów/telefonów)
Cena (zarówno za używkę w bardzo dobrym stanie jak i nówkę) – max 900pln, im mniej tym lepiej
Dzięki z góry za pomoc!