ja osobiście niedawno dołożyłem jeszcze moduł coming home ( odprowadzanie światłami do domu ) tak jak jest w audi . I powiem [tiiit] sprawa . A jaki przydatny mod w nocy i wieczorami .
www.mazdaspeed.pl
wujek116 napisał(a)::D jak kto woli i co chce![]()
![]()
ja osobiście niedawno dołożyłem jeszcze moduł coming home ( odprowadzanie światłami do domu ) tak jak jest w audi . I powiem [tiiit] sprawa . A jaki przydatny mod w nocy i wieczorami .
wujek116 napisał(a):Panowie już wiem (chyba) na czym polegał problem kolegów którzy wcześniej montowali takie lub podobne moduły mianowicie napisałem z czystej ciekawości maila do sprzedawcy tych modułów poruszając temat tych guzików "auto" dostałem mniej więcej taka odpowiedź " że zdarzają się takie problemy gdy osoba zakładająca taki moduł nie podłączy kabla +12V po stacyjce (a 95% osób które pisały do niego o problemach z modułem nie podłączały tego kabla bo twierdziły że się znają i że nie trzeba bo i bez niego moduł działa prawidłowo ) czyli na taki kabel idzie 12v po przekręceniu kluczyka co za tym idzie gdy moduł dostanie to napięcie na ten kabel wyłącza się i moim zdaniem o to właśnie chodzi że gdy przekręcimy kluczyk moduł się wyłącza jakiś przekaźnik zwiera ucięty przez nas kabel i jest tak jak by w ogóle tego modułu nie było czyli nie zakłóca pracy naszej instalacji sterowania szybami (przycisk auto ) a niestety jak nie podłączymy tego kabla to nawet po przekręceniu stacyjki i odpaleniu auta moduł cały czas pozostaje włączony co za tym idzie zakłóca prace tego nieszczęsnego guzika AUTO
uf trochę się napisałem aż mnie ręka boli
Post przez Kantek01 » 22 sie 2014, 00:28
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6