Tapatalk i jego alternatywa "Forum Fiend"
U mnie tez nic nie znajduje diałam na andku 4.4.4 / HTC DesireHD i najnowszym TapaTalk'u 4.12.2 język ustawiony na polski i ani śladu forum Mazdaspeed
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Na starym telefonie forum działało aż do końca. Przesiadka na nowy model i tu wyszukiwarka nie znajduje naszego forum, nawet w sposobach opisanych wcześniej. Pytanie do innych osób czy wy też nie widzicie mazdaspeed w wyszukiwarce? Nie pytam tych co mają je już dodane tylko tak jakby je na nowo wyszukać....
Edit. OK poradziłem sobie. Skopiowałem ręcznie ciasteczka ze starego telefonu na nowy i nagle forum jest dostępne w obserwowanych
Edit. OK poradziłem sobie. Skopiowałem ręcznie ciasteczka ze starego telefonu na nowy i nagle forum jest dostępne w obserwowanych
O jakie ciasteczka chodzi, a dokładnie gdzie te ciasteczka (w telefonie) siedzą?
Pytam ponieważ zaktualizowalem z apk Mirror wersję 4.13.0 i forum mazdaspeed jest niewidoczna, nawet w tematach....
... help...
Pytam ponieważ zaktualizowalem z apk Mirror wersję 4.13.0 i forum mazdaspeed jest niewidoczna, nawet w tematach....
... help...
nexus30 napisał(a):Norreca napisał(a):TT V3.0.1 i dziala wszystko
Skąd wziąłeś taką starą wersję?
mam ja od roku na iphonie
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3