UPRZEJMIE PROSZĘ O DOPISANIE MNIE DO LISTY OBENYCH NIE WIEM DLA CZEGO JESZCZE MNIE TAM NIE MA a tak na poważnie za przeproszeniem zesram się a przyjade na czas trudno opuściłem jts bydgoszcz napewno opuszę czechy z powodu ważnego egzaminu więc tego nie opuszczę bo jeszcze o mnie zapomnicie

a z racji tego że ja jako prawie gospodarz raczej wypadało żebym tam był a no i przyjeżdza farciarz a z tym gościem to musze napewno piwo wypic ewentualnie kiełbaske zjeść

(zainteresowani wiedzą czemu)
A tak zmieniając temat (SIMONEUS jako organizator powinieneś to przeczytać rozmawialiśmy ostatnio o takiej sytuacji) mianowicie niedawno tj. 1 i 6 maja odbył się tam także dziki zlot BMW

chłopaki pobawili sie tam może 15 min przyjechała policja

i szybciótko rozgoniła toważystwo skutecznie (czytaj finansowo, mandatowo) a więc jaka moj propozycja niech każdy uczestnik zlotu ma w razie czego przy sobie jakąś kase myśle że ok 20 zł wystarczy sądząc po ilości chetnych i ewentualnie jak będzie cosik nie tak to zdzwonimy się z właścicielem da mu sie kase i lotnisko na cały dzień nasze Simoneus ponoć coś z właścicielem na temat kasy już rozmawiał i gwarantuje wam będzie każdy zadowolony bo trochę głupio by było na sopcie wielkopolskim rozjechać sie po 15 minutach do domu ale to tylko taka moja mała uwaga, sugestia to Szymon organizuje to spotkanko więc wszystko zależy od niego POZDRAWIAM I JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę