Czy jednak jest szansa dostać to, co w opisie?
Z tego regionu był wątek że oszuści ale nie chce pochopnie oceniać...
www.mazdaspeed.pl
twardy103 napisał(a):Hey!
Ja pojechałem ogólnie w jednym celu – chciałem się przejechać 2.5 i zobaczyć czy warto w to wchodzić czy lepiej wybrać 2.0. Opinie na necie są takie, że nie warto w 2.5 iść, bo pali dużo więcej a nie jest dużo dynamiczniejszy, ale chciałem się przekonać na własnej skórze. Niestety nie było mi dane.
Pozdrawiam!
Remcar Poznań napisał(a):No brawoo. Bo sprzedający samochody to wypożyczalnie działające charytatywnie, które za darmo dają obcym ludziom swoje auta za ponad 40 tys. zł. zeby ci sobie pojezdzili, potestowalipobrudzili dywaniki i zużyli paliwo.
matthies napisał(a):Ja w tej sytuacji trochę go rozumiem
widmo82 napisał(a):Jak go to tak irytuje to niech zmieni branżę
Marianek napisał(a):A jak ocenić potencjalnego kupca? Tak samo jak w wielu polskich salonach po ubiorze![]()
. Nie ważne czy chce się przejechać by sprawdzić silnik czy tylko tak, jak jest taka możliwość się daje. Istnieje wielkie prawdopodobieństwo że taki klient nie będzie szukał gdzie indziej nawet w przyszłości tylko do nas trafi. Inna sprawa że w Polsce nie ma takiej możliwości zrobienia samochodem niezarejestrowanym, ubezpieczonym. Handlarze w Polsce nie maja jak na zachodzie dostępu do tablic serwisowych/garażowych/handlarskich.
Remcar Poznań napisał(a):No brawoo. Bo sprzedający samochody to wypożyczalnie działające charytatywnie, które za darmo
dają obcym ludziom swoje auta za ponad 40 tys. zł. zeby ci sobie pojezdzili, potestowali
pobrudzili dywaniki i zużyli paliwo.![]()
Kolejny kwiatek , jak poważnie należy traktować "klientów" z tego forum.
Nie bronie tego sprzedającego bo go nie znam ale do mnie na plac nie przyjezdzajcie.
Serio! Dla takich klientów brama zamknieta, a cena + 50%
Tyle się pisze tutaj ostatnio o kulturze, uczciwości i temu podobnych.
Piękny przykład kultury "polskiego klienta"
Brak słów.
twardy103 napisał(a):
Ja pojechałem ogólnie w jednym celu – chciałem się przejechać 2.5
Gnat80 napisał(a):Tak czytam pańskie posty i dochodzę do wniosku że żyje pan w strasznych nerwach...
Każdy pana post to atakowanie i przerażające cwaniactwo.Po co 50% cena od razu? – może lepiej skopać gościa ?
widmo82 napisał(a):T y przeinaczasz i cwaniakujesz, że chcesz sobie jeździć autami na które Cię nie stać![]()
ZDZIWIŁBYŚ SIĘ![]()
PS: Kiedy nam wyjaśnisz za co płaci się u Ciebie te 120zł (tablice+OC) ? Pytam w każdym Twoim wątku po 2x, podobnie inni a Ty nadal nie chcesz wyjaśnić na czym polega ta usługa, którą masz w ofercie. Czyżby była mało legalna?
danmazda napisał(a):widmo82 napisał(a):Jak go to tak irytuje to niech zmieni branżę
Też się z tym zgadzam. O klientów trzeba dbać
Marianek napisał(a):Inna sprawa że w Polsce nie ma takiej możliwości zrobienia samochodem niezarejestrowanym, ubezpieczonym. Handlarze w Polsce nie maja jak na zachodzie dostępu do tablic serwisowych/garażowych/handlarskich.
Remcar Poznań napisał(a):Jak kupisz u mnie samochód, czyli nigdy
Remcar Poznań napisał(a):Mało legalna jest aborcja. U mnie wszystko jest oficjalne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość