Dzieki za pomoc.
www.mazdaspeed.pl
Kupujący zwolniony z podatku 2% do Urz.Skarbowego
Kupującemu przysługują pełne prawa rękojmi i gwarancji.
Samochodem można wrócić "na kołach" do domu.
Koszt tablic i ubezpieczenia na 1 miesiąc : 120zł.
Marianek napisał(a):Tablice z naklejka z allegro, ubezpieczeni z PZU i jazda![]()
Napisałem już tu viewtopic.php?f=35&t=182130, drugi raz sie nie będę męczył.
P.S
Zapytam, czy to przypadek że ta GH też nie posiada oryginalnych felg![]()
Remcar Poznań napisał(a):Bystrzacha marianek – cokolwiek ta ambitna ksywa znaczy chyba wie wiecej o moich samochodach,
niz ja sam.Skad Pan wysnuł takie wnioski skoro nigdy tutaj Pana nie bylo ?
Jakies nieprzyjemne doswiadczenia z przeszlosci Pana gnebia? Trudne dziecinstwo?
Tomsio napisał(a):Radze Panu swoje frustracje wyładowywać u psychologa, forum służy do wymiany poglądów a nie do stawiania diagnozy nad kogoś osobowością i zachowaniamiRemcar Poznań napisał(a):Bystrzacha marianek – cokolwiek ta ambitna ksywa znaczy chyba wie wiecej o moich samochodach,
Jakies nieprzyjemne doswiadczenia z przeszlosci Pana gnebia? Trudne dziecinstwo?
Z Poważaniem
Remcar Poznań napisał(a):Tomsio napisał(a):Radze Panu swoje frustracje wyładowywać u psychologa, forum służy do wymiany poglądów a nie do stawiania diagnozy nad kogoś osobowością i zachowaniamiRemcar Poznań napisał(a):Bystrzacha marianek – cokolwiek ta ambitna ksywa znaczy chyba wie wiecej o moich samochodach,
Z Poważaniem
Jest to forum publiczne i skoro Pan: marianek może pisać bzdury może je pisac tez
kazdy inny.
Tomsio napisał(a):Aby nie wdawać się w rozmowę jeszcze raz napisze dziwnie Pan do siebie przekonuje ale może ma Pan taki a nie inny styl i powtórzę po innym Panu z tego forum raczej nie znajdzie Pan tu kupca na swoje autka ale to moje zdanie.
Z Poważaniem i powodzenia w sprzedaży życzę
Remcar Poznań napisał(a): którzy
za wszelką cene chcą czymś zabłysnąć, jak Pan Marianek, który nie widział
mnie na oczy
Remcar Poznań napisał(a):To, że ktos praktykuje jakies kolekcjonerskie tablice i Pan Marianek
wie kto to nie znaczy, że wszyscy tak robia.
Remcar Poznań napisał(a):Jezeli Pan Marianek spotkał
na swojej drodze nieuczciwego handlarza ktory cofnal licznik, ukradł alufelgi
czy okłamał z gwarancją to nie znaczy, że wszyscy tak robią.
Remcar Poznań napisał(a):Od teraz jest to moje ulubione forum.![]()
Remcar Poznań napisał(a):i całe szczescie. "WY" to akurat największy rynek zbytu
Skoro tak ciezko Panu przychodzi zarabianie pieniedzy to prosze pomyslec nad
polepszeniem swojego bytu, moze warto cos zmienic, moze provident...
Masakraaa
Remcar Poznań napisał(a):Gwarancja obejmuję pisemne oświadczenie autentyczności przebiegu, bezwypadkowości
widmo82 napisał(a):Remcar Poznań napisał(a):Gwarancja obejmuję pisemne oświadczenie autentyczności przebiegu, bezwypadkowości
A co jesli ktoś po kilku miesiacach użytkowania posiadzie informacje dzieki ktorej będzie potrafił wykazać, że przebieg kręcony lub nienaturalnie niski od ostatniej wizyty w ASO?
Bezwypadkowe: To cieszy, ale co z bezkolizyjnością? Co z autami po gradobiciu i zalaniu?
Tez mnie ciekawi ten temat tablic i OC za 120zł. Doczekamy się wyjaśnień czy jednak uznał Pan wyższość wiedzy użytkowników forum i rezygnuje z dalszej obrony dobrego imienia?
Remcar Poznań napisał(a):Chętnie zobacze te Wasze perełki wyszukane z polskiego rynku
matthies napisał(a):Remcar Poznań napisał(a):Chętnie zobacze te Wasze perełki wyszukane z polskiego rynku
zdziwił byś się, jak mało jest z polskiego rynku, bo kto chociaż trochę rozsądnie myśli, sprowadza sobie sam auto z zachodu albo korzysta z pomocy bardziej doświadczonych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości