Tutaj się witamy
No to ja też się przywitam – jestem posiadaczem 929 HC z silnikiem 2,2i do wczoraj dumnym i szczęśliwym, a dziś przygnębionym z powodu wczorajszego, bliskiego spotkania z innym użytkownikiem drogi. Wcześniej ganiałem 626 GD kombi – tak zaczęła się moja miłość do wiekowych mazd ;–)
Pozdrawiam opiekunów i użytkowników forum.
Pozdrawiam opiekunów i użytkowników forum.
-
leniwy_pawel
Witam szanowne grono forumoiczów.
Planuje zakup Mazdy i mam nadzieję, że w najbliższym czasie to si uda
Pozdrawiam
Planuje zakup Mazdy i mam nadzieję, że w najbliższym czasie to si uda
Pozdrawiam
Witam Wszystkich.
Z tej strony Paweł. Do tej pory użytkownik samochodu z Ciemnej Strony Mocy [VW].
Ale nadszedł czas zmiany i moje oczy skierowane są na Magdalenę
Pozdrawiam
Z tej strony Paweł. Do tej pory użytkownik samochodu z Ciemnej Strony Mocy [VW].
Ale nadszedł czas zmiany i moje oczy skierowane są na Magdalenę
Pozdrawiam
-
pblaszk
Witam, mam na imie Dominik i od dwóch tygodni jestem posiadaczem Mazdy 323f ba 1.5 16v (Z5) z 1995r. Co prawda nie jest to mój pierwszy samochód jednak po tym jak rodzice kupili Mazdę 2 jestem zachwycony tą marką, dlatego też wybór padł na Mazdę 
-
Maszeri
Eshiru napisał(a):Witam
jrs napisał(a):Cześć
Misiu98 napisał(a):Siemanko
leniwy_pawel napisał(a):Pozdrawiam
daniello87 napisał(a):Witam
pblaszk napisał(a):Witam
kjk13 napisał(a):cześć
Maszeri napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich,
Od niedawna stałem się posiadaczem Mazdy 3 1.6 Active 2006 r.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Od niedawna stałem się posiadaczem Mazdy 3 1.6 Active 2006 r.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
- Od: 9 maja 2015, 09:10
- Auto: Mazda 3 1.6 2006
Cześć,
Jako regulamin (i przyzwoitość) nakazuje chciałem się przywitać:)
Od blisko dwóch lat jestem właścicielem 6tki GG 2,0B.
Trochę zacząłem ostatnio przy niej "dłubać" (na szczęście z własnej chęci, a nie konieczności
) i stwierdziłem, że to wreszcie czas na zarejestrowanie się, po kilku/kilkunastu miesiącach biernego czytania 
Jako regulamin (i przyzwoitość) nakazuje chciałem się przywitać:)
Od blisko dwóch lat jestem właścicielem 6tki GG 2,0B.
Trochę zacząłem ostatnio przy niej "dłubać" (na szczęście z własnej chęci, a nie konieczności
- Od: 28 lut 2015, 00:45
- Auto: Mazda 6 GG, 2005, 2.0 B, 141KM
Dzień dobry Panie i Panowie 
Zgodnie z forumowymi rytuałami wpadłem się przywitać.
Wychowany na Nissanach, przez chwilę w Toyotach, skończyłem na Mazdzie. Miałem kupić 626, ale sprzedawca w ostatniej chwili stwierdził, że to dobry samochód i on by jednak nim jeszcze pojeździł. Niewiele myśląc odjechałem w stronę drugiego interesującego ogłoszenia w okolicy. Był to Xedos 9 2.3L w obiegu Millera. Model pierwszy raz w życiu na oczy widziałem, a motoryzacją interesuję się od dziecka. Uwielbiając samochody nietuzinkowe kilka godzin negocjacji później był już moim Xedosem.
Tak właśnie zaczęła się moja historia z autem, które żłopie olej w litrach, ma drogie części, i wielu boi się go serwisować. Jednak, każda, nawet najkrótsza przejażdżka sprawia, że zakochuję się w tym samochodzie od nowa.
Pozdrawiam was z Warszawy i okolic!
Zgodnie z forumowymi rytuałami wpadłem się przywitać.
Wychowany na Nissanach, przez chwilę w Toyotach, skończyłem na Mazdzie. Miałem kupić 626, ale sprzedawca w ostatniej chwili stwierdził, że to dobry samochód i on by jednak nim jeszcze pojeździł. Niewiele myśląc odjechałem w stronę drugiego interesującego ogłoszenia w okolicy. Był to Xedos 9 2.3L w obiegu Millera. Model pierwszy raz w życiu na oczy widziałem, a motoryzacją interesuję się od dziecka. Uwielbiając samochody nietuzinkowe kilka godzin negocjacji później był już moim Xedosem.
Tak właśnie zaczęła się moja historia z autem, które żłopie olej w litrach, ma drogie części, i wielu boi się go serwisować. Jednak, każda, nawet najkrótsza przejażdżka sprawia, że zakochuję się w tym samochodzie od nowa.
Pozdrawiam was z Warszawy i okolic!
-
karol4a
Witamy serdecznie,
po raz pierwszy na forum tym i ogolnie Mazdowskim.
Mieszkamy w UK i jestesmy od tygodnia szczesliwymi posiadaczami MAZDY 6 2013 ( GJ). Zanim zdecydowaliśmy się na kupno naszej wybranki poszukiwalismy Mazdy od 3 miesięcy, czytalismy dużo, jeszcze więcej testowalismy i oglądalismy zahaczając o prywatnych handlarzy jak i salony, a po zakupie przewertowalismy księgę obsługi nie raz.
Zawitalismy tutaj poniewaz nadal czujemy się nienasyceni wzgledem naszych pytań, mamy mnóstwo pytań co do możliwości i specyfikacji naszej mazdy z uwagi na to że kupilismy ją używaną i nie do końca zależało od nas jej wyposażenie.
Mamy nadzieję że nie będziemy zanudzać, a i do czegoś się przydamy. Bo co dwie glowy to nie jedna
Dziekujemy za ewentualną pomoc, i wyrozumialość
Dominika i Mariusz
po raz pierwszy na forum tym i ogolnie Mazdowskim.
Mieszkamy w UK i jestesmy od tygodnia szczesliwymi posiadaczami MAZDY 6 2013 ( GJ). Zanim zdecydowaliśmy się na kupno naszej wybranki poszukiwalismy Mazdy od 3 miesięcy, czytalismy dużo, jeszcze więcej testowalismy i oglądalismy zahaczając o prywatnych handlarzy jak i salony, a po zakupie przewertowalismy księgę obsługi nie raz.
Zawitalismy tutaj poniewaz nadal czujemy się nienasyceni wzgledem naszych pytań, mamy mnóstwo pytań co do możliwości i specyfikacji naszej mazdy z uwagi na to że kupilismy ją używaną i nie do końca zależało od nas jej wyposażenie.
Mamy nadzieję że nie będziemy zanudzać, a i do czegoś się przydamy. Bo co dwie glowy to nie jedna
Dziekujemy za ewentualną pomoc, i wyrozumialość
Dominika i Mariusz
- Od: 23 maja 2015, 21:35
- Auto: Mazda 6 GJ 2013 Se-Nav 2.2d Saloon, SkyActive, i-eloop.
Witam Wszystkich.
Z tej strony Paweł. Jestem w trakcie przechodzenia z Ciemnej strony Mocy [VW] na Madzię.

Z tej strony Paweł. Jestem w trakcie przechodzenia z Ciemnej strony Mocy [VW] na Madzię.
-
pblaszk
Cześć
Nie mogę nazwać się pełnoprawnym członkiem klubu, bo na swoją pierwszą Mazdę dopiero poluję. Mimo wszystko wypadałoby się ze wszystkim przywitać.
Niedawno sprzedałem Civica i mam nadzieję, że szybko uda mi się znaleźć moją wymarzoną Szóstkę
Jestem wdzięczny za istnienie tego forum, bo otworzyło mi oczy na co i na kogo uważać przy zakupie Mazdy.
Pozdrawiam
Nie mogę nazwać się pełnoprawnym członkiem klubu, bo na swoją pierwszą Mazdę dopiero poluję. Mimo wszystko wypadałoby się ze wszystkim przywitać.
Niedawno sprzedałem Civica i mam nadzieję, że szybko uda mi się znaleźć moją wymarzoną Szóstkę
Jestem wdzięczny za istnienie tego forum, bo otworzyło mi oczy na co i na kogo uważać przy zakupie Mazdy.
Pozdrawiam
- Od: 19 maja 2015, 08:50