BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Oooo to byłoby miodnie
rozebrać konsolę to chwila moment i na wierzchu, ale z tym oklejaniem nie chciałbym się spieszyć, więc to nie będzie pół godzinki
ktoś jeszcze chętny do udziału w tym evencie? Pawko, znajdziesz czas, bo Ty masz takie sprytne paluszki też 
-
makmarc
Panowie, jak jutro z czasem? Ktoś chętny się dołączyć?
mam nadmiar tej folii więc i może komuś się cosik zrobi
-
makmarc
UWAGA! Potrzebny pilot na ten rajd: http://ap.bialystok.pl/index.php/wiadom ... a-smb-2015 ! Wymagania: czas, chęci. Kask jakiś się ostatecznie znajdzie.
Nowe fotele i pasy czekają na pasażera
. Stawiam dobre piwo (do dogadania jakie) za pilotowanie. Wpisowe opłacam ja, także nie trzeba martwić się o koszta 
Nowe fotele i pasy czekają na pasażera
Kolego, takie spoty są cykliczne co dwa tygodnie we wtorki, a i co 2 tygodnie lub czasem częściej zganiam chłopaków w weekend, bo bywa w Białymstoku 
W sumie do siebie też mamy blisko, a jest ktoś jeszcze z Ostrołęki?
W sumie do siebie też mamy blisko, a jest ktoś jeszcze z Ostrołęki?
-
makmarc
W takim razie zapraszamy w najbliższy wtorek, godz.: 19:00 – parking podziemny koło gokartów, Galeria Zielone Wzgórza.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
swirek napisał(a):My jesteśmy już w UK, cali i zdrowi
To dobrze, że cali i zdrowi
Zmieniłem już temat na najbliższego spota, a jutro puszczę spam
Zależy o jak niskim aucie mowa, bo generalnie w tej galerii (zresztą tak jak na samym osiedlu) pełno progów zwalniających i ciężko jest wytyczyć idealną trasę (bez progów), no chyba że sam parking będzie luźny, wówczas przemkniesz po stanowiskach.
Marek jakoś przetacza się tam swoim mx'em-5, więc i Ty dasz radę. Wbijaj od Zielonogórskiej i potem w podziemny (w tej konfiguracji masz tylko jeden próg), ale praktycznie lądujesz przy samych gokartach. Tam jesteśmy.
Marek jakoś przetacza się tam swoim mx'em-5, więc i Ty dasz radę. Wbijaj od Zielonogórskiej i potem w podziemny (w tej konfiguracji masz tylko jeden próg), ale praktycznie lądujesz przy samych gokartach. Tam jesteśmy.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Właśnie żem wstał i niedługo lecę do Was
podobno ma być dzisiaj pięknie, a ja mam ze sobą sprzęcik i chęci i dużooooo wolnego czasu, będę jeszcze pisał, odezwijcie się, kto chętny na spontana 
-
makmarc
Jutro (niedziela) kolejny spontan. Zapraszamy.
Nie ma ramowego planu, ale najpewniej w okolicach godz.: 10:00-10:15 pucujemy się na Karcherku (Orlen w pobliżu Sikorskiego/Witosa (427), Białystok). Więcej PW.
Nie ma ramowego planu, ale najpewniej w okolicach godz.: 10:00-10:15 pucujemy się na Karcherku (Orlen w pobliżu Sikorskiego/Witosa (427), Białystok). Więcej PW.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Hej hej hej mam prośbę;) Czy byłby ktoś tak bardzo życzliwy i mógł sprawdzić mi autko?
http://olx.pl/oferta/mazda-323-gt-130km ... fa8fd87e9d
Chodzi mi głównie o to w jakiej kondycji jest silnik i co by trzeba było tam wmontować aby wrócić autem do domu na kołach.....
http://olx.pl/oferta/mazda-323-gt-130km ... fa8fd87e9d
Chodzi mi głównie o to w jakiej kondycji jest silnik i co by trzeba było tam wmontować aby wrócić autem do domu na kołach.....
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Zmieniłem datę na jutrzejszego spota
Pogoda jutro jakaś taka niezdecydowana, więc zostawiłem galerię Zielonogórską. Mnie niestety znów nie będzie – nie dam rady się z pracy wyrwać