Mazda6 2.0 Pb, 2007, (allegro: 5339714814), 21.900 zł, Gniezno.
Strona 1 z 1
Co to jest gwarancja z certyfikatem? kto robi ten certyfikat? Gdzie podzialy sie alu felgii?
Co to jestczołowa szyba z efektem solar?
Gdzie welur?
To tak tylko niezgodne z opisem i lokalizacja Gniezno
Co to jestczołowa szyba z efektem solar?
Gdzie welur?
To tak tylko niezgodne z opisem i lokalizacja Gniezno
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Ja już nawet nie chciałem tego komentować
Ale jak Marianek zaczął
To tak, dokładnie jest tak jak piszesz, co jeszcze zauważyłem, sensora deszczu też nie i czujników świateł, na 99% halogenów też nie ma. Klimatyzowany schowek
To tak, dokładnie jest tak jak piszesz, co jeszcze zauważyłem, sensora deszczu też nie i czujników świateł, na 99% halogenów też nie ma. Klimatyzowany schowek

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Możliwość przedłużenia gwarancji do 12 miesięcy
TEL. 501 734 545
Auto Premium Komis samochodowy ul. Poznańska 85, 62-200 Gniezno woj. wielkopolskie
Dane kontaktowe tel. 48 061 4242094, 48 0 501734545, 0 507208521, 48 0 695301314, fax. 48 061 4242094
Cudowni sprzedawcy w autokomisie w mieście Gniezno
Polecam Autokomis u Nafty/ Auto Premium w Gnieznie ulica poznańska 85 gdzie nabyłem wymarzony samochód. W idelnym stanie , bezwypadkowy z ksiażką serwisową z pełnym ubezpeczeniem, cudo, najpewniej jedził nim dziadek, choc o dziwnym nazwisku GASTHOF.Wzmocnienie czołowe od spodu wraz z chłodnicą klimy i deflektorem, połamane najpewnie dziadek jezdził po wysokich krawężnikach, wtyczka od cewki też połamana , trzeba nową -drobnostka tylko 600, geometria też na czerwono w 4 letnim aucie.Próg i drzwi na szpachli, klamki na czernidle od zewnątrz od wewnątrz na kropelce, pownie ręcu mu drżały, rozumiem, ksiązka serwisowa wydaje sie ok, choc zastanawia rok wydania młodszy o rok od samochodu.Nawet mi wystawili polise oc z mini asistans wazną na miesiac za jedyne 100 zł , za którą firma ubezpieczzeniowa kazała ponownie zapłacic strasząc firmą windykacyjną.Pewnie z ogromnego natłoku pracy komis zapomniał opłacić, po miłej rozmowie z obsługą odnoście opłaty za polisę,zapowiedziałem wizyte ,aby im podziekować osobiście, najpwniej dla relaksu umówimy się na gre w basketbal, ja preferuje kije aluminiowe.Naprawde cudowni sprzedawcy juz nie mogę się doczekać, aby ich odwiedzić.Wspaniały zakup, cudowni sprzedawcy, tylko do Gniezna
Odradzam zakup samochodu w tym mieście, 100% rozbitki lub ostre skrętki, dodatkowo brak miejsc parkingowych na ul Poznańskiej, po 3 minutach pojawia sie straz miejska z mandatem, tłumaczenie do ponownego tłumaczenia, polisa oc wykupiona za 100 zł na 1 miesiąc okazuje się lipna – nie opłacona, Liberty straszy Inkaso.Złe doświadczenia z Gniezna, odradzam u nafty/ auto premium w Gnieznie ulica poznańska 85- oszuści.
OSZUŚCI W 100 %
Znaleźliśmy ogłoszenie o sprzedaży interesującego Nas samochodu.
Kilka telefonów do sprzedawcy, co, gdzie, z czym i oczywiście za ile.
Wszystkie szczegóły dogadane, auto czeka, jedziemy!!.
260km za nami godzina 10:30 rano i szok.
Auta nie ma – a raczej jest tylko, że nic się nie zgadza.
Nic to może za ostro napisane, tylko zdjęcia się zgadzają.
Sprzedawca zapewnia, że to on rozmawiał przez telefon dopóki dopóty temat nie zszedł na ustaloną kwotę, wtedy nastąpiło cudowne olśnienie i okazało się że nie On z nami rozmawiał tylko pracownik.
Jeszcze kilka razy zmieniał wersję co do swojego statusu w tym przybytku.
Cena auta oczywiście wzrosła.
Z auta o bogatym wyposażeniu okazało się być golasem.
Sprzedający nie umiał powiedzieć co auto ma na wyposażeniu.
Wszystkiego musieliśmy szukać sami, bo sprzedający po prostu sobie odszedł, zostawiając Nas z autem i młodocianym pomocnikiem.
Elektryczne lusterka? – „mogliśmy sobie przecież zdjęcia dokładnie obejrzeć i wiedzielibyśmy, że ich nie ma”!!
Auto alarm? – „jaki autoalarm przecież nie jest potrzebny”!!
4x poduszki powietrzne? dwie są a dwie muszę „jaśkiem” zastąpić żeby stan się zgadzał.![]()
Czujnik parkowania? – nic z tego
A co z rzeczami których nie widać ABS, ESP, kontrola trakcji?![]()
![]()
Wspomagania kierownicy też nie na.
Komputer?.
Przyciemnione szyby okazały się być nieumiejętnie pomalowane czarną farbą.
Padło pytanie: co się stało z tym wyposażeniem? Wczoraj i kilka dni temu było a tu w nocy przyszły krasnoludki i zaiwaniły?.
Odpowiedź – żenada „osoba która wstawiała ogłoszenie się pomyliła”
Auto bezwypadkowe, może i było bezwypadkowe dopóki nie miało wypadku.
Sprzedający był zdziwiony, że auto jest zarysowane oraz ma połamaną osłonę zderzaka i nadkole.
Niedziałający zamek centralny, zdaniem sprzedającego nie jest przeciwwskazaniem do kupna, „przecież auto można do garażu schować lub na płatny parking odstawić.
A poza tym to nie zamek tylko baterie w pilocie siadły”.
Szkoda tylko że bagażnik się otwierał i zamykał, a auto nie.
Auto po zalaniu. Zardzewiałe szyny fotela kierowcy, oraz rdzawe zacieki pod oknem wewnątrz auta sugerują, że auto cieknie.
„Coś” kradnie prąd. Przy nas padło to stwierdzenie i przy nas podłączano akumulator .
Dwa miejsca wycieku oleju to nic.
„Ale auto ma przecież alufelgi, gdyby ich nie było, to moglibyśmy nieć pretensje bo na zdjęciu są”
A ja bzdur się czepiam.
Nie jest to nasze pierwsze auto i na zimno oceniamy stan. Bez żadnego podniecenia i latania z wywieszonym językiem.
Szkoda tylko mi czasu, bo straciliśmy cały dzień, żeby wrak obejrzeć.
Nawet przepraszam nie padło.
A jeśli nadal jesteśmy zainteresowani to mamy wpłacić zaliczkę i auto nam dowiozą.
Szok po prostu szok[/b]
15 sekund z Google...

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Strona 1 z 1