Grupa Śląska – gramy w paintball'a !! Spotykamy się o 15:00 na miejscu !!
Loczek napisał(a):Wiesz co w wojkowicach na światłach jadąc od ciebie to po lewej stronie sa jakeis małe budyneczki mzoe tam?
W Wojkowicach po lewej jadąc ode mnie, zaraz za światłami jest jakaś knajpka – będę tam czekał – o której się umawiamy?
Dreamer przyjeżdżaj w to miejsce
- Od: 16 cze 2005, 10:55
To ma Gajnek ... a On ma teraz dopiero co narodzone dziecko i może być problem z jego obecnością.
Napisze do niego na PW, może się gdzieś spotkamy i podrauje mi kilka gadgetów do dystrybucji.
Ps. Czyli 14.00 na miejscu ?
Napisze do niego na PW, może się gdzieś spotkamy i podrauje mi kilka gadgetów do dystrybucji.
Ps. Czyli 14.00 na miejscu ?
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Jeśli to jeszcze możliwe to proszę mnie dopisać do listy. Jednak oprócz mnie jeszcze jest 7 osób chętnych. Więc było by nas 8 osób, w tym są 2 dziewczyny chętne do postrzelania w męskich osobników.
Więc wychodziła by juz ekipa 18 osób!! To juz musi być ekstra zabawa. Żadna z nas osób jeszcze nie grała, więc chcemy się zabawić w to. Dajcie tylko znać o której i my się zjawimy!!! Co wy na to??? 

- Od: 26 kwi 2006, 17:51
- Auto: mazda 323 f 92 r.
Maxx77 o nic się nie martw bo zapewniali mnie, że jeśli będzie większa ilość osób to sprzęt załatwią z zaprzyjaźnionych klubów i dlatego ważne jest aby zgłosić ilość osób uczestniczących dzień wcześniej.
W sobotę rano (około 10:00) kończymy przyjmować zgłoszenia chętnych i przekazuję informację na strzelnice ilu nas będzie
W sobotę rano (około 10:00) kończymy przyjmować zgłoszenia chętnych i przekazuję informację na strzelnice ilu nas będzie
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
Marcino napisał(a):Puhcio jakbyś miał chwilkę czasu w piątek wieczorem i zaktualizował listę. Niestety nie mam za dużo czasu w tym tygodniu i niechciałbym przy zliczaniu chętnych namieszać
Z tym będzie problem ... w piatek wracam późno w nocy do domu i nie będę miał dostępu do kompa.
Ale wystarczy, ze złapiesz jakiegoś przedstawiciela regionu, który może edytować posty w tym dziale ... lub najlepiej uderz do Globy'ego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
jak sie nie skontaktuje z brii to niestety nie jade pisze mu na PW ale sie nie odzywa 
- Od: 21 lis 2005, 19:21
- Auto: 121 '91 1.4i 16V
Diego napisał(a):na która godziny mamy się zjawić na. A co robimy jak będzie taka pogoda jak dzisiaj?
W niedziele ma być ślicznie

POGODA NA NIEDZIELE
- Od: 16 cze 2005, 10:55