Bardzo fajne auto. Z zaciekawieniem obejrzałem cały temat. Popieram poprzedników – wywal proszę te postojówki i nie zakładaj ksenonów. Po prostu nie pasuje to do 'prawie klasyka'.
Babcia ma już swoje lata (24 i 1/2 roku ). Po zimie (a raczej w ostatnich tygodniach) zauważyłem pojawiające sie małe ogniska rudej na "podzderzakach", tylnych nadkolach i na progu od strony kierowcy... niestety Jak na swój wiek to blacharka w tym aucie wytrzymała ładną "próbę czasu" Niestety, na chwile obecną, nie mam ani zbytnio czasu ani funduszy, żeby zrobić wszystko za jednym zamachem... No ale – jak to mówią – nic nie jest wieczne... Póki co musze odłożyć kase na ciut ważniejsze wydatki, Madzia tym razem niestety musi poczekać
Straaaasznie dawno tu nie zaglądałem Co do Madzi – została sprzedana w styczniu 2014, pojechała na Grybów... ale sentyment został Oczywiście duuużo czasu przed sprzedażą wprowadzone zostały różnorakie modyfikacje, ale nie będę już ich opisywał, bo temat już dawno nieaktualny Na zakończenie tematu można sobie powspominać Mazdalenę oglądając ją na poniższych filmikach
Kiedyś daaawno nudziło mi sie i też skleciłem z nudów krótki filmik o Maździe – może i troche obciachowy, ale wtedy dopiero zacząłem ogarniać program do podstawowej obróbki wideo Proszę ze śmiechu nie spadać z krzeseł obrotowych