(Koniec historii) Mazda Xedos 6 CA "Calafiornia"
takie małe focisze z pociechami Nightfalla, Maykiego i moja Calafiornia z MotoWeekendu, więcej zdjęć ( najpiękniejszej 6 w Polsce) tutaj ----> http://gorzowwielkopolski.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/motoweekend-w-gorzowie-zdjecia,3323135,artgal,14741411,t,id,tm,zid.html
Obejrzałem fotki i doszedłem do wniosku, że zabrakło tam mojego SIMSONA

- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Więc tak... jakiś czas temu... około 2/3 tygodni po "remoncie silnika" spotkałem się z Nightfallem pod Castorama, kiedy zrobiłem zakupy każdy wsiadł do swojego "cudeńka" i ruszyliśmy w kierunku mojego domu, ujechałem może 150metrów iii???? ;D dalej wróciliśmy jak na zdjęciu poniżej
także to była też główna przyczyna dlaczego nie pojawię się w Czaplinku. Czego naprawdę bardzo, ale to bardzo żałuję. Miałem sprzedać i kupić Mazdę 6, lecz plany się zmieniły, auto stoi pod domem i za około miesiąc ruszymy z nowościami w Calafiorku 
co walnęło?
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Nie mam pojęcia, a szczerze powiem, byłem o dziwo tak wyluzowany i wciąż w sumie jestem, że ani nie sprawdziłem ani mnie nie ciągnie do tego. kopułkę i palec oczyściłem z sadzy tylko, lecz i to nie pomogło. Może iskra, może pompa paliwa ( która jest nowa).. za jakiś czas lawetą zawiozę go na warsztat, ale wtedy już co się stało nie będzie miało znaczenia. Mam zamiar go zostawić i "troszkę" się pobawić 
oj tam jak mi znajomy xeda holowal to stowka lewym pasem az sie ludzie patrzyli a tu auta na holu ich wyprzedzaja 

Maksiu921 napisał(a): U mnie robilismy glowy i prostowalismy blok...
Coś mi się wydaje, że tu może być pies pogrzebany...
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Maksiu sprawdzałeś na początek , to o czym rozmawialiśmy czyli rozrząd czy jest dobrze ustawiony?
Jeśli jest dobrze i nie przeskoczył , to standardowo trzeba sprawdzić czy wg jest iskra na świecach, następnie czy paliwo dochodzi tam gdzie powinno . Jeśli to będzie ok to powinien przynajmniej zagadać.
Jeśli jest dobrze i nie przeskoczył , to standardowo trzeba sprawdzić czy wg jest iskra na świecach, następnie czy paliwo dochodzi tam gdzie powinno . Jeśli to będzie ok to powinien przynajmniej zagadać.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Szczerze nie wiem kogo by tu Ci polecić , żeby z Ciebie nie zdarł i odpalił ten silnik.
Ale warto też najpierw sprawdzić czy nie wywala żadnego błędu , może to być pomocne w zdiagnozowaniu usterki.
Ale warto też najpierw sprawdzić czy nie wywala żadnego błędu , może to być pomocne w zdiagnozowaniu usterki.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)