Ciekawe czy przed weekendem majowy doleci do mnie
Mazda3 BK LF '03 Aero, Top Sport
Dzięki za fotkę
Wygląda jak te z aliexpress po 5$ 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
No kolego, masz dobry materiał do kolejnej edycji konkursu Mazda w HDR!
Fotki pierwsza klasa! 
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
No ja też szykuje takie dokładne pranie tapicerki
Czekam tylko na upalne dni...
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
mimsky napisał(a):PięknieZastanawiałem się czy nie zrobić tego u siebie. Jaki to sprzęt?
kolega prowadzi wypożyczalnie sprzętu piorącego tutaj masz namiary http://olx.pl/oferta/wypozyczalnia-odku ... 9MiaZ.html albo jemu zostawisz do prania jak tobie sie niechce bawić albo sobie wypożyczysz i sam wypierzesz,ja dziś miałem mało chęci wiec mu pomogłem

Jedna ze znajomych jak wsiadała do mnie do tyłu (tam nikt nie jeździ prawie) zapytała po otwarciu drzwi "Ojej, mogę w butach?" Też pojawił się z miejsca temat szpitalnych woreczków
Fajnie, ale mnie by się nie chciało 
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
niema to jak założyć nowe sprzegło oem Mazda i po złożeniu wszystkiego i odpaleniu usłyszeć piszczenie i terkotanie no myślałem że mnie ..uj szczeli
po wyciągnieciu sprzegła i dokładnym oglądnieciu na docisku na odwrotnej stronie słoneczka pojawiły sie jakieś dziwne napisy IT(niewiadomo co oznaczają sprzedawca twierdzi że to jakieś oznaczenia jego dostawcy,sprężynki na tarczy luźne i chrobotaja jak sie je obraca w dodatku wygladają jakby były piaskowane łożysko oporowe ma kształt owalny i wydobywa sie z niego smar(nieszczelne) ogólnie masakra opinia 3 mechaników których odwiedziłem z tym sprzegłem stwierdzili że na 99% jest ono po regeneracji
Założyłem stare z powrotem a nowe odesłałem na gwarancje sprzedawca sklepu polecanego przez forum zapewnił że postara sie jak najszybciej załatwić sprawe minął już tydzień jutro wrzuce fotki sprzegła

Od znajomego co siedzi w częściach samochodowych i do tirów słyszałem że bardzo dużo firm teraz regeneruje stare sprzęgła i sprzedają jako nowe (luk, valeo itp) mi polecił sachsa bo mówi że to jeszcze najpewniejsza marka choć zdarzyło mu się zakładać do ciężarówki "nowe", które też było zregenerowane.
Czyżby nawet mazda posuwała się do takich czynów?
Czyżby nawet mazda posuwała się do takich czynów?
Jak dostaniesz kase to proponuje exedy, ja niestety do mojego silnika 1.6 Pb nigdzie nie mogłem znaleźć (brak po prostu dostępności).
Nawet znalazłem aukcje
http://allegro.pl/kpl-sprzeglo-exedy-ma ... 80908.html
Nawet znalazłem aukcje

drogie cos – za komplet oe Mazda płaciłem w styczniu 2014 temu 608 zł z dostawą
W najblizszym czasie do wymiany olej dexelia 5w30 +filtr,poduszka silnika olejowa od strony rozrzadu polecicie cos?ostatnio magdalena przeszla przeglad i jedyne co wyszlo ze reczny troche slaby orientuje sie ktos czy to kwestia podciagniecia czy wymiany linki?
Hej. Czytałeś ostatnie wpisy o oleju do LFa w naszym dziale?
viewtopic.php?p=3053779#p3053779
– rzuć okiem jak poradził sobie na testach olej, który chcesz wlac. Ogolnie kilka niespodzianek jest!
viewtopic.php?p=3053779#p3053779
– rzuć okiem jak poradził sobie na testach olej, który chcesz wlac. Ogolnie kilka niespodzianek jest!
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008