Mazda6 GY RF5C 2004 |AERO|TITANIUM GREY|17"str.16| by ASIA M6 & Vasat
Przednie kinkiety już też wykąpane w krecie.Foto jutro bo obecnie nie ma listwy z grilla-schnie lakier Titanium Grey

Ładnie jej na tych 17"
lampki w krecie, i jeszcze listwa, to już przesyt 
Pamiętaj, że ktoś nie może się doczekać, aby dla Ciebie zaśpiewać

Pamiętaj, że ktoś nie może się doczekać, aby dla Ciebie zaśpiewać

-
makmarc
Już niedługo
Też nie mogę się doczekać Twojej uśmiechniętej mordki jak mi zagrasz

Też nie mogę się doczekać Twojej uśmiechniętej mordki jak mi zagrasz

no nareszcie
oj będę macał na zlocie
oczywiście o Madzię chodzi
oj będę macał na zlocie
oczywiście o Madzię chodzi
Sam jestem posikany 

Jutro jeden z najsmutniejszych dni-Mazda po raz pierwszy za mojego kierownictwa jedzie na warsztat-wymiana chłodnicy od klimy.Do tej pory wszystko przy niej robiłem ja ale tym razem mam za mało czasu bo już pojutrze kierunek Darłowo a później to już wiadomo gdzie,Nie wiem jak bez niej wytrzymam jeden dzień

Dopisano 3 maja 2015, 23:33:
Oj będziemy macać Rafi a jest co bo widzę że towary na zlocie będą z Pewex-u i Baltony
Dasz swoją też pomacać
Nie wiem tylko czy Vasat nie będzie chciał pierwszy macać

Dopisano 3 maja 2015, 23:33:
rafalmazda6 napisał(a):no nareszcieoj będę macał na zlocie
![]()
oczywiście o Madzię chodzi![]()
Oj będziemy macać Rafi a jest co bo widzę że towary na zlocie będą z Pewex-u i Baltony
Dasz swoją też pomacać

em_dzej napisał(a):Nightfall napisał(a):Ten kret daje tyle radości
Ja tego nie rozkminiam![]()
Kluczyk a raczej zawieszka MIAZGA
To dostałem w prezencie od syna na wczasach w ubiegłym roku

MIRAS M6 napisał(a):Jutro jeden z najsmutniejszych dni (...) Nie wiem jak bez niej wytrzymam jeden dzień
Łączę się w bólu i cierpieniu, bo nie jesteś sam, moja jutru jedzie na regenerację maglownicy, imo mam nadzieję, że wieczorem ją odzyskam.-
makmarc
makmarc napisał(a):MIRAS M6 napisał(a):Jutro jeden z najsmutniejszych dni (...) Nie wiem jak bez niej wytrzymam jeden dzień
Łączę się w bólu i cierpieniu, bo nie jesteś sam, moja jutru jedzie na regenerację maglownicy, imo mam nadzieję, że wieczorem ją odzyskam.
Powymieniamy jutro wieczorem zdania jak już nasze panie powrócą w nasze ręce jakie życie jest nudne bez nich

MIRAS M6 napisał(a):Dasz swoją też pomacać![]()
dogadamy się
MIRAS M6 napisał(a):Nie wiem tylko czy Vasat nie będzie chciał pierwszy macać![]()
![]()
a to już ustalajcie między sobą
jeśli Vasat zawsze maca przed Tobą to i pewnie tym razem też tak będzie 
Klima zrobiona.Listwa na grillu pomalowana w kolor nadwozia.Emblematy rzucone w czarny mat.Foty jutro bo dopiero powróciłem do miejsca zamieszkania.Oczywiście padło stwierdzenie "kiedy mnie z taką częstotliwością będziesz macał jak to swoje cacko"
Ten tekst zwalił mnie z kolan

MIRAS M6 napisał(a):Klima zrobiona.Listwa na grillu pomalowana w kolor nadwozia.Emblematy rzucone w czarny mat.
Zbroisz się na zlot

-
Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda napisał(a):Zbroisz się na zlotBędzie co oglądać
Nie będę taki i dam pokopać w oponkę i nawet pomacać