Mazda 626 GE KL-DE 1994 heble mps str 4
Jaka szerokość felgi? Przy profilu 50 ilość mięsa na feldze w moim odczuciu idealna. Mogłem brać 50...
Też miałem w planach założyć dzisiaj nowe koła jednak nie przewidziałem tego że nowe felgi nie przyjmą standardowych nakrętek tylko potrzebują wąskich... i w piz** wylądował...
Co do wypowiedzi risto77 na temat koła to oczywiście się nie zgadzam. Były przykłady na forum że przy 626 GE nie trzeba iść ślepo w wygląd "tatusiowozu". Przy odrobinie dobrego smaku idzie z tego zrobić miłą dla oka zadziorkę. Felgi bardzo apetyczne, brakuje tylko ładnych zdjęć całości.
Też miałem w planach założyć dzisiaj nowe koła jednak nie przewidziałem tego że nowe felgi nie przyjmą standardowych nakrętek tylko potrzebują wąskich... i w piz** wylądował...
Co do wypowiedzi risto77 na temat koła to oczywiście się nie zgadzam. Były przykłady na forum że przy 626 GE nie trzeba iść ślepo w wygląd "tatusiowozu". Przy odrobinie dobrego smaku idzie z tego zrobić miłą dla oka zadziorkę. Felgi bardzo apetyczne, brakuje tylko ładnych zdjęć całości.
Risto jeżeli chodzi o przebieg to niestety gaz niby tańszy, ale w 2.5 tygodnia zrobiłem 3 tys km...
przebieg dolatuje juz do 100 tys. Odnosnie felg uwierz, ze na zywo zwalaja z nog:P Pozatym mam jeszcze dwa komplety ktore moge wlozyc jedne to seria 17" z mazdy 6 sport a drugie Lenso Rs5 17" (wzor kosa) ale nadaja sie do regeneracji;p
Szerokosc felgi to 7.5" fajnie ta oponka sie na nich kladzie
Powiem ci, ze moim zdaniem 205/50 to najfajniejszy rozmiar na 17stke;p chyba, ze ktos ma w nosie komfort jazdy
Heh ja nakreteczki dostalem z felgami wiec nie bylo stresu
Ładne zdjecia wpadna na dniach wkoncu jakas sesyjka lepszym kalkulatorem 
Najblizsze plany:
Rozrzad, zmiana amorow przod sprezyn, Oleju na 5w30 zeby przeplukac i pare innych
B0TTLE napisał(a):Jaka szerokość felgi? Przy profilu 50 ilość mięsa na feldze w moim odczuciu idealna. Mogłem brać 50...
Szerokosc felgi to 7.5" fajnie ta oponka sie na nich kladzie
Najblizsze plany:
Rozrzad, zmiana amorow przod sprezyn, Oleju na 5w30 zeby przeplukac i pare innych
Heh jedna poprawka nie niemiec tylko polak
auto od 20lat bylo w jednej rodzinie
Najpierw syn latal na tylniej kanapie potem przesiadl sie za kolko
a pozniej trafilo do mnie. Kolo git 7.5 i et42 jest idealne do tego auta chowa sie z 0.5cm w nadkole;p
Z nowości żeby nie było, że nic przy aucie się nie dzieję
Dzisiaj zabrałem się za szpetny przedni błtnik z , którego zaczą złazić bezbarwny widok słaby
niżej kilka fotek z początku i trwania operacji;p
tak pozatym zakupiłem komplet hebli przód tył z mazdy 6 283 i 280mm;p klocki tarcze OEM mazda;p
tak pozatym zakupiłem komplet hebli przód tył z mazdy 6 283 i 280mm;p klocki tarcze OEM mazda;p
Zaciski pójdą w jakiś konkretny kolor
Do srebrnego proponuję taki jak u mnie w X6 
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Własnie nie mam pojęcia jaki kolor :/ myslalem o czerwo ale to tak jak wszyscy
nizej zapodkladowany blotnik.
Podejrzyj u mnie bo czerwień do srebrnego na pewno nie zagra. Już szybciej niebieski 
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
fajne i wdzięczne autko
będę śledził wątek .
będę śledził wątek .
Dzięki za miłe slowa
Odnośnie koloru niebieski czy ja wiem juz bardziej ten grafit co risto ma mi przypada
Narazie chcialem zalozyc bo u mnie tyl nie hamuje a przod ledwo co;p

Jakby co służę pomocą 
Kolor do wyboru:
Piaskowanie i lakierowanie proszkowe.
Kolor do wyboru:
Piaskowanie i lakierowanie proszkowe.
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
spoko risto jbc będę się odzywal 
Dzien dzisiejszy przyniosl smutny widok;p Maly prympelek a pod nim dziura, ale na szczęście tylko 2cm reszta zdrowa
I fotka formowania przodu błotnika był powyginany i wgnieciony wlokno szklane i jazda 
Dopisano 1 maja 2015, 19:33:
no i zdjecie po lataniu narazie to tylko rozwiazanie tymczasowe;p
Dopisano 2 maja 2015, 15:40:
Malowanie skonczone wyszlo srednio, ale jakos trzeba sie nauczyc
Dzien dzisiejszy przyniosl smutny widok;p Maly prympelek a pod nim dziura, ale na szczęście tylko 2cm reszta zdrowa
Dopisano 1 maja 2015, 19:33:
no i zdjecie po lataniu narazie to tylko rozwiazanie tymczasowe;p
Dopisano 2 maja 2015, 15:40:
Malowanie skonczone wyszlo srednio, ale jakos trzeba sie nauczyc
Nudy nudy i jeszcze raz nudy... nie ma kasy nie ma co przy aucie grzebac;p Z nowosci jednak cos sie zmienia
na tyl oponki falken ziex 225/45/17 wiem szeroko ale zobaczymy:) I przygotowania do jutrzejszego swapa hebli;p jak ktos by byl chetny to seryjny heble na sprzedaz oraz kola zimowe ori 15"
Odnośnie niebieskich zacisków dzisiaj malowałem swoje na ciemny niebieski – młotkowy. Do niczego nie pasuje bo mam zielony samochód ale jaram się : D
Tak wygląda po pierwszej warstwie. Nie widać jeszcze efektu "młotkowego" ale z czasem wyglądało coraz lepiej i ciemniej przede wszystkim
Tak wygląda po pierwszej warstwie. Nie widać jeszcze efektu "młotkowego" ale z czasem wyglądało coraz lepiej i ciemniej przede wszystkim
Pare nowych fotek na przod wlecialy continentale contacty sporty 205/50/17 rok 2013 bieznika 7mm;p Przod zdecydowanie musi pojsc nizej :/
Słabo widać. Zrób foty po zachodzie słońca, wyją lepsze.
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
wlasnie cholera nie mam aparatu dobrego musze kogos poprosic zeby wreszcie pstryknac jakas ladna sesyjke madzi;p
Ja robię Galaxy s2 – chyba nie wychodzą najgorzej 
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01