Eunos 30X EC KL-DE Turbo '93 ----> FET in progress
mlody1921 napisał(a):Bardziej myslale o takim kolorku
Kwestia gustu, ja widziałem felgi w podobnym kolorze na żywo i jak dla mnie szału nie ma, dużo bardziej podobają mi się takie kolory jak wrzuciłem, ale i bardziej brązowe jak twoja propozycja mogą się podobać
Kupa z kawą bardzo fajna ale rant wypolerowany zostaw 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Nie no rant już jest i zostaje
narazie wlecą srebrne zobaczyć jak będzie wyglądać a potem albo Brąz albo Szary metalić na grubym ziarnie
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Kiepska jakość zdjęcia i stąd ta pixeloza ale pomysł już mi się podoba. Kolor powinien być inny niż wszystkie
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Po pierwsze – piękne felgi, uwielbiam takie wzory. Po drugie – ja bym widział coś jasnego, np. "fluo" zielony 
- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE
Mi sie oczojebne nie podobają kolor ma pokazywać że to jest Mx-3 czarna szybka z klasa
Tylko już widze problem -45mm przód i tył do za wysoko :/
I przydały by sie cambery tył przód
Tylko już widze problem -45mm przód i tył do za wysoko :/
mlody1921 napisał(a):
a nie możesz z jednego otworu od mocowania amora ze zwrotnicą zrobić fasole i ustawić minusy?
Miałem ten sam problem w poprzednim aucie. Pisałem wtedy do firmy, która robi je od postaw – wystarczy podesłac górne mocowanie amorka. Tutaj zapytaj:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=2870922
U siebie ostatecznie skróciłem górne wahacze na tyle.

U siebie ostatecznie skróciłem górne wahacze na tyle.
- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE
Jakos ciecie wahaczy do mnie nie przemawia, ale przerabianac dolne wahacze koło chodzi dolem a gora nie, a u mnie przy kole 9j chce pochylic gora
Jako że ciepło koła założone na auto, jeszcze nie skończone jakbym chciał ale najpierw chce zobaczyć jak sie prezentują w srebrnym
Wygląda prze mega! Ty na pokładzie masz gwincik?
Et 35 niewejdzie ET30 przod tyl 22 z golfa nie schodzilo tak nisko jakbym chcial i wtedy i wtedy nie pracowal amor jak powinien, jakies plany sa pare gwintow lezy ale czasu malo bo zasieszenie sie piaskuje tylne i tuleje sie marnuja