Nightfall napisał(a):Ale co radzicie boki na kielichach w kolor auta tak?? Z takim delikatnym przejsciem w biały![]()
Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Opcja fajna tylko nie wiem czy uda mi się zrobić taki ciemny niebieski jak są kielichy bo na pokrywie to jasniutki mam. Ale rzeczywiście na zakrętach przód się usztywnil 

Nightfallówna
Ja bym zostawił białą. Taka jest fajna. Na pokrywie też nie za bardzo podoba mi się cieniowanie. Bardziej podobałaby mi się w tych dwóch kolorach, ale bez przejścia. Niestety cieniowanie kojarzy mi się z tuningiem sprzed 10-15 lat. To tylko moje zdanie oczywiście 
Sent from my Nexus 4
Sent from my Nexus 4
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Zanim to kolego napisałeś tez postanowiłem ze zostanie jednak cała biała
Obejrzałem jeszcze raz jak to się ma pod maską i nie będę kombinowal.
Wrocielm właśnie z czyszczenia Egr'a i przepustnicy. Były w nie najgorszej formie ale zawalone.
I jak wracałem to zatankowalem tego lepszego diesla i go przegonilem I robiłem karkołomne redukcję i przyspieszenia i jakoś odziwo nie zostawialem za sobą czarnej chmury
Zobqczymy jak w dalszych dniach
Obejrzałem jeszcze raz jak to się ma pod maską i nie będę kombinowal.
Wrocielm właśnie z czyszczenia Egr'a i przepustnicy. Były w nie najgorszej formie ale zawalone.
I jak wracałem to zatankowalem tego lepszego diesla i go przegonilem I robiłem karkołomne redukcję i przyspieszenia i jakoś odziwo nie zostawialem za sobą czarnej chmury

Zobqczymy jak w dalszych dniach
Nightfallówna
Niestety nie zrobiłem
Bo zależało mi na czasie żeby się z tym uporać jak najszybciej ale i tak czyszczenie trwało 2 godzinki pomimo że miałem pomocnika mojego nadwornego mechanika 
Nightfallówna
Aż tak źle nie było
Dzisiaj pogoda dopisała wiec sobie zrobilem sesje Mazda w ruchu a w czwartek jestem ugadany na miejscowke do zdjęć Mazda i wiosenne plenery. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo pomysłów milion 
Jutro będą też prane siedzenia bo pewnie jeszcze nigdy nie były czyszczone
Jutro będą też prane siedzenia bo pewnie jeszcze nigdy nie były czyszczone
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):.........Mazda w ruchu a w czwartek jestem ugadany na miejscowke do zdjęć Mazda i wiosenne plenery.......
Widzę że miejsce na PUDLE w minionej edycji dodało Ci skrzydeł

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Powiem Ci ze takie plany miałem już od miesiąca gdzieś. Praktycznie na każdą z pozostałych tur konkursu mam już pomysł wiec pożyjemy zobaczymy
Chociaż nie powiem ze zaszczytne 2 miejsce jest bardzo bardzo miłe
Chociaż nie powiem ze zaszczytne 2 miejsce jest bardzo bardzo miłe
Nightfallówna
Siedzenia wyprane autko wyczyszczone.
Efekty oceńcie sami
Preparat do tapicerki 13 zł kupiony w Tesco. Super czyści a jaki zapach
Efekty oceńcie sami
Preparat do tapicerki 13 zł kupiony w Tesco. Super czyści a jaki zapach

Nightfallówna
Wylizana 
-
Tomek grupa rozwoju forum