TARNÓW – spotkania regionalne
może i ja się pojawię 
- Od: 15 sty 2014, 00:31
- Auto: Mazda3 BK 2.0
Top Sport '05
Koledzy mozemy sie umowic jutro o 12;30??? Chyba ze poczekacie na mnie ok 20 min? bo bede po 12ej.Pozdrawiam
-
WisniaUs
Pietia a ty gdzie znow sie wybierasz? Rozminiemy sie po drodze bo ja 16 wracam 
Pierzaktar napisał(a):Pietia a ty gdzie znow sie wybierasz? Rozminiemy sie po drodze bo ja 16 wracam
Tak ty wracasz z pracy a ja w końcu jadę popracować
no wlasnie braciak mialem Ci polecic tego samego goscia z Woli Rzedzinskiej.. ale kolega Geniek juz mnie wyreczył
Zreszta sam mam sie do niego wybrac po przyjezdzie do PL na serwis klimy.
potwierdzam – Nosek na Woli 
jechałem w nocy przez tarnów i na wysokości nowego szpitala w kierunku na centrum napotkałem ostrą dziure. jechałem na szczęśćie powoli bo tam sie szybko nie da, wiadomo 
zatrzymałem sie, przerażając się ogromem zniszczeń (była na prawde wielka.) obok zobaczyłem duży jego odłamek. zadzwoniłem na policje opisałem co sie dzieje. wsiadam do autA, przejeżdzam 30m, patrze-stoi facet koła zmienia
opuszczam szybe i sie pytam, a facet mówi że właśnie na tej dziurze i chyba urwał coś w zawieszeniu i ma tylko jeden zapas
powiedziałem mu żeby zrobił zdjęcia i zadz na policje.
po 20 min wracam jade na dębice a tam drugie auto zmienia koło
a tamten facet robi zdjęcia i czeka na policje 
cały tarnów od strony nawierzchni wygląda gorzej niż drogi na podkarpaciu
zatrzymałem sie, przerażając się ogromem zniszczeń (była na prawde wielka.) obok zobaczyłem duży jego odłamek. zadzwoniłem na policje opisałem co sie dzieje. wsiadam do autA, przejeżdzam 30m, patrze-stoi facet koła zmienia
po 20 min wracam jade na dębice a tam drugie auto zmienia koło

cały tarnów od strony nawierzchni wygląda gorzej niż drogi na podkarpaciu