Dzięki, miło było was zobaczyć, pogadać, smacznie zjeść w góralskiej knajpce, miło spędzić czas Specialne dzięki dla Mr&Mrs Syczka za dekle, dwa lepsze zaadoptuje do mojej gf'ki, zajmą miejsce starych rozp.........ch Byłem już na myjce, w drodze od Dziubka, teraz schną w piwnicy . Wypad , i do następnego.
Na następną niedzielę od godz. 12:00 w Bielsku-Białej na parkingu Tesco przy ul. Warszawskiej ma się odbyć większa impreza z cyklu Japan Cars. Ma być chyba .. zakończenie sezonu grzewczego .. i otwarcie sezonu 2015. Odbędą się konkursy i jakieś konkurencje. tu też piszą https://pl-pl.facebook.com/jcpodbeskidziepl
Ja mam pytanko odnośnie Japan Cars . Wybiera się ktoś od Was ? Od Nas parę aut pojedzie i z małopolski też . Można by się spotkać gdzieś i wspólnie wjechać na Tesco . Wy tam miejscowi to może macie jakąś propozycję miejsca zbiórki
Spot MS zróbmy pod Castoramą najdalej od wejścia . Do Tesco jest 200 metrów wewnętrznymi drogami. Czas ustalcie jak wam pasi
Tapniete z Jeziowego HTC
Dopisano 18 kwi 2015, 20:17:
AloHA Mapkę wyprodukowałem
Kraków przylatuje od zielonej strzałki, zjezd z ekspresówki na Bielsko centrum i pierwsze światła w lewo i juz jest TESCO . NA JCP(czerwona strefa) pewnie bedzie zjazd w prawo w dół , na Castoramę jedziemy prosto , małe rondo i jesteśmy na miejscu (niebieska strefa i kropka ). Dojazd na JCP po własnych śladach , strefa MAZDY na zielono
Też chcę się zjawić. Może zgarnę kogoś z okolic. Miło będzie zobaczyć ekipę ze śląskiego. Ostatnio to nawet nie mam okazji choćby pod Ikeę K-ce podjechać.