Mazda 323F BJ ZL '98 1.5 16V Pb+LPG (felgi+zawias str9) by Palele
Na szczęście tak, kielich jest cały w sumie bez rdzy, źle zdiagnozowałem usterkę, w sensie źle ją opisałem
ale i tak prawdopodobnie naprawa sporo wyniesie bo trzeba po obu stronach to zrobić no i przy okazji nowe amortyzatory dojdą.
Dopisano 13 kwi 2015, 19:48:
Na szczęście tak, kielich jest cały w sumie bez rdzy, źle zdiagnozowałem usterkę, w sensie źle ją opisałem
ale i tak prawdopodobnie naprawa sporo wyniesie bo trzeba po obu stronach to zrobić no i przy okazji nowe amortyzatory dojdą.
Dopisano 13 kwi 2015, 19:48:
Mazda ma się dobrze, jeździ się lepiej, jej pupcia poszła trochę do góry
, przegląd przeszła bez żadnego "ale". Zostało wreszcie zamontowane sterowanie do radia Pioneer z kierownicy, komfort i bezpieczeństwo jazdy przez to się na pewno poprawiło.
Palele napisał(a):Zostało wreszcie zamontowane sterowanie do radia Pioneer z kierownicy
U siebie też mam radyjko tej firmy i ori sterowanie z kierownicy, bardzo fajnie się sprawdza i nie trzeba odrywać rąk od kierownicy w czasie jazdy tak, że komfort i bezpieczeństwo jazdy na duży plus
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
Przecież pomagałeś mi przy zegarach?? xD
to Ty mi podsunąłeś pomysł jak to mało inwazyjnie zrobić, chyba 
edit:
Diody też sporo dają przy podświetleniu.
edit:
Diody też sporo dają przy podświetleniu.
Ostatnio edytowano 18 kwi 2015, 23:41 przez Palele, łącznie edytowano 1 raz
Właśnie przeczytałem stronę wcześniej i sobie przypomniałem 
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
a pilot jest bezprzewodowy? jaki jest model pilota? 
- Od: 10 kwi 2015, 14:13
Pilot jest oryginalny, mazdowski takim którym się steruje takim radiem

ja zwyczajnie przerobiłem ten pilot, w kostce od radia oryginalnego są właśnie te dwa przewody co odpowiadają za sterowanie, wyjmujesz je, dolutowujesz minijacka i wkładasz do nowego radia.
Dopisano 23 kwi 2015, 10:44:
Niestety moja naprawa blacharska na jednym nadkolu nie zdała egzaminu i ruda wyszła, reperaturki nie są drogie więc w sumie to lepsza opcja.
Polerka na reflektorze trzyma się sztywno

ja zwyczajnie przerobiłem ten pilot, w kostce od radia oryginalnego są właśnie te dwa przewody co odpowiadają za sterowanie, wyjmujesz je, dolutowujesz minijacka i wkładasz do nowego radia.
Dopisano 23 kwi 2015, 10:44:
Niestety moja naprawa blacharska na jednym nadkolu nie zdała egzaminu i ruda wyszła, reperaturki nie są drogie więc w sumie to lepsza opcja.
Polerka na reflektorze trzyma się sztywno
Ostatnio edytowano 18 maja 2015, 15:17 przez Palele, łącznie edytowano 1 raz
Jak auto się nie sprzeda to najbliższe plany to dokładka a'la Laguna ew. jak znajdę to od Premacy bo fajnie pasuje, u mnie po mieście chłopak jeździ właśnie z taką i prezentuje się to tak samo dobrze jak pakiet MS na BA