http://ww3.autoscout24.de/classified/26 ... asrc=st|as
Mazda Tribute 2.0 Pb, 2001, (autoscout24.de: 269415043), 12.000 zł, Herten (D).
Strona 1 z 1
Mam doświadczenie z turasami i nie wróżę sukcesu.A auto jak auto.Piękny opis i tyle.Jak nie pojedziesz i nie zobaczysz ,to się nie dowiesz.
AndrzejCarpasja napisał(a):Mam doświadczenie z turasami i nie wróżę sukcesu.A auto jak auto.Piękny opis i tyle.Jak nie pojedziesz i nie zobaczysz ,to się nie dowiesz.
Panie Andrzeju, jak rozpoznać ogłoszenie od Turków? Nie miałem pewności kto zamieścił to ogłoszenie, teraz już wiem.
Panie Andrzeju a coś merytorycznie do konkretnego auta można? Bo mam wrażenie, że spadają obroty i ktoś tu nakręca sobie tylko takimi wpisami autoreklamę.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Jeśli chodzi o motoryzację, w dziedzinie tej opanowałem absolutne podstawy. Rzec można, że raczkuję i znam się naprawdę niewiele. Znakomita większość zagadnień to często nowość, nie wszystko jest tak oczywiste, jak mogłoby się to z pozoru wydawać. Z tego właśnie powodu trafiłem na to forum, aby zaczerpnąć porady ludzi mądrzejszych, bardziej doświadczonych.
Nie wiem czy nie będę zmuszony wziąć pod uwagę również Forda Maverick, w innym wypadku zakup samochodu może ciągnąć się w nieskończoność, a nie zamierzam ulegać emocjom. Uparłem się na SUVa i cóż zrobić. Doskonale wiem, że wybór używanego auta to loteria, wyjdę na tym mniej lub bardziej korzystnie, ale nigdy nie przewidzę wszystkiego.
Nie wiem czy nie będę zmuszony wziąć pod uwagę również Forda Maverick, w innym wypadku zakup samochodu może ciągnąć się w nieskończoność, a nie zamierzam ulegać emocjom. Uparłem się na SUVa i cóż zrobić. Doskonale wiem, że wybór używanego auta to loteria, wyjdę na tym mniej lub bardziej korzystnie, ale nigdy nie przewidzę wszystkiego.
Strona 1 z 1