Mazda6 GY L3 '04 2,3l Top Sport Wagon
Oczywiście ze dają. Moje miasto jest małe i nie rozbudowane a aut przybyło. Miejsca na parkingu robione za PRL pod maluchy a nie auta segmentu D. musiałbym parkować na 2 miejscach żeby mi nikt nie obił ale wtedy byłbym bohaterem osiedla. A każde miejsce jest na wagę złota.
Kto chce niech sobie zdejmuje, ja na te chwile zdania nie zmieniam.
Kto chce niech sobie zdejmuje, ja na te chwile zdania nie zmieniam.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Musicie w tej Iławie jakiegoś wizjonera znaleźć, bo inaczej nie będzie niczego.
Możemy Wam oddać/wypożyczyć jednego takiego.
Możemy Wam oddać/wypożyczyć jednego takiego.
Zimową porą będą szykować architekci plany budowy dróg, plany budowy dróg. Podkreślam jeszcze raz: plany budowy dróg. A na wiosnę wyjdziemy z budową ulic i… ulic, bo jakie mamy drogi? Jakie mamy? Co się stao się [..] A kierowcy też będą przez policję surowo karani, za alkohol, za papierosy, za wszystko.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ja nie mam i jak pisałem kombinuje , teraz doszła gleba i " dzikie " miejscówki odpadły bo nie wjade. Trudne jest życie blokersa :–)
Tapniete z Jeziowego HTC
Tapniete z Jeziowego HTC
Ostatnio edytowano 16 kwi 2015, 15:17 przez em_dzej, łącznie edytowano 1 raz

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
matthies napisał(a):Nie zdejmę póki mieszkam tu gdzie mieszkam.

NIc nie daja listwy!!! GH ich nie ma,MPS tez nie i wiele innych aut.Zdjecie listew dla mnie to wizualne odmłodzenie auta
A tylnymi drzwiami kazdy ci obije auto bo nie ma szans aby listwy to ochronily skoro ma ktoś wyciete nadkole w drzwiach hehehe
-
WisniaUs
WisniaUs napisał(a):Zdjecie listew dla mnie to wizualne odmłodzenie auta

Ja dodatkowo staram się parkować między młodszymi i zadbanymi autami o ile mam wybór, na pierwszy rzut oka widać kto może Ci obić drzwi a kto na bank tego nie zrobi

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
WisniaUs napisał(a):NIc nie daja listwy!!!
Listwy dużo dają!!!
I co tak się będziemy przekrzykiwać? Masz swoje zdanie, ok ale uszanuj zdanie innych. Na pewno nie ratują w 100%, ale chronią więcej niż bez listew.
Bzdurą jest, że GH nie ma listew, bo ma. Nawet całkiem niedawno (nie pamiętam niestety kto) pojawił się nowy kolega w dziale z gh co miał listwy na drzwiach a nawet na zderzakach.
Jak nie jesteś czegoś pewien, to nie rozsiewaj herezji.
Mirku, ja nigdy haka nie miałem
-
Moderator GJ
matthies napisał(a): Nawet całkiem niedawno (nie pamiętam niestety kto) pojawił się nowy kolega w dziale z gh co miał listwy na drzwiach a nawet na zderzakach
Może o niego chodzi
viewtopic.php?f=331&t=176137
Listwy boczne coś tam dają, ale faktycznie, jak wali tylnymi drzwiami to i tak i tak nie ma zmiłuj 
A wygląda to jak pół pupy zza krzaka
pablo33 napisał(a):Może o niego chodzi
viewtopic.php?f=331&t=176137
A wygląda to jak pół pupy zza krzaka

-
makmarc
matthies napisał(a):Bzdurą jest, że GH nie ma listew, bo ma. Nawet całkiem niedawno (nie pamiętam niestety kto) pojawił się nowy kolega w dziale z gh co miał listwy na drzwiach a nawet na zderzakach.
Żadna bzdura – GH nie ma listw w standardzie. To co jest w przytoczonym wyżej samochodzie to dodatkowe wyposażenie – akcesorium GS1D-V3-200
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Ooooo szalejemy widzę 

To tylko gratki dla kierownika z takiego powodu 

To tak jak u mnie.Właśnie wysypała się chłodnica klimy ale ja już czekałem na ten dzień bo wiedziałem o tym no i przyszedł

Bawiłem się wczoraj Torque. O ile w przyspieszenie i czasy jestem skłonny uwierzyć, o tyle maksymalna moc na kołach mnie trochę zaskakuje...
Nie wiedziałem, że pod maską mam motor od mps :p
Nie wiedziałem, że pod maską mam motor od mps :p
-
Moderator GJ