makmarc napisał(a):Kolega Świrek miał ten problem jak dobrze pamiętam i spryskał szybę jakimś bezbarwnym silikonem, który spłynął w te szczeliny i przestało trzaskać
Tak było
www.mazdaspeed.pl
makmarc napisał(a):Kolega Świrek miał ten problem jak dobrze pamiętam i spryskał szybę jakimś bezbarwnym silikonem, który spłynął w te szczeliny i przestało trzaskać
em_dzej napisał(a):Ale sprawę definitywnie załatwiła rozpierdółka
swirek napisał(a):a trzeszczenie nie ustało
ark napisał(a):Emulator aux zamontowany, działa, ale pojawiają się jakieś zakłóceniaNajprawdopodobniej winny jest kabel, którym połączyłem go z tabletem.
ark napisał(a):Są też ofiary: przestały świecić 2 lub więcej żarówek w pokrętłach od nawiewu i temperatury
ark napisał(a):Kupiłem od człowieka, który oferuje na forum, to ten sam co na allegro
zibitenis1965 napisał(a):Dodam coś od siebie. Jak na razie to pierwszy przypadek zakłóceń ale myślę że to nie wina emulatora. Rozmawiałem z "ark" i chyba wiemy gdzie tkwi problem oczywiście do rozwiązania. Mam u siebie zamontowany w madzi 3 też z wywaloną nawigacją i wstawionym tabletem i problemu nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości