Montaż kamery cofania.
1, 2
W mojej stacji (trochę inna wersja, z Androidem) sygnał cofania brany był z CAN, więc nie było potrzeby ciągnąć tego kabla z tyłu, a tylko połączyć dwa kabelki z oznaczeniem "reverse". Może w twojej stacji też tak jest.
- Od: 2 lip 2012, 21:28
- Auto: Mazda 6 GH, 2.0 MZR DISI, 2011r
standrej napisał(a):Kolego Wojtek Twoja sugestia była słuszna działa jak się należy.
ciesze sie wraz z Toba
niech sluzy

Panowie jak działa przekaz sygnału kamery cofania przez wifi...
Faktycznie ułatwia to montaż niesamowicie, ale mam pytanie jak to wpływa na bluetootha? nie zakłóca jedno z drugim itp...
Mysle o montazu monitorka nad głowa, w "blendzie" przeciwsłonecznej...zastanawiam sie jaki LCD...? 4,5 cala czy 7 cali...
Pozdro600
Faktycznie ułatwia to montaż niesamowicie, ale mam pytanie jak to wpływa na bluetootha? nie zakłóca jedno z drugim itp...
Mysle o montazu monitorka nad głowa, w "blendzie" przeciwsłonecznej...zastanawiam sie jaki LCD...? 4,5 cala czy 7 cali...
Pozdro600
Dyzioo
dyzioo napisał(a):Faktycznie ułatwia to montaż niesamowicie
tak 100% szybciej
dyzioo napisał(a):jak to wpływa na bluetootha? nie zakłóca jedno z drugim itp...![]()
nie
dyzioo napisał(a):Mysle o montazu monitorka nad głowa, w "blendzie" przeciwsłonecznej...zastanawiam sie jaki LCD...? 4,5 cala czy 7 cali...![]()
moze pomysl nad nakladka na lusterko wsteczne... takie "2 w 1"
Witam wszystkich może to proste i banalne ale montuje kamerę cofania proszę bardzo proszę o powiedzenie mi gdzie jest kabel od lampy cofania dziękuje 
- Od: 14 lut 2015, 09:07
- Auto: mazda 6 ll 2009
1, 2