Kurcze, nie kojarzę by jakaś BL'ka poza moją miała hak. Ja miałem odpinany już w standardzie jak kupiłem samochód i nie wiem, czy mogę Ci jakoś pomóc. W razie gdybyś potrzebował coś to pisz.
Odnośnie tego haka, to jak ktoś posiada zdjęcia jak on wygląda po zamontowaniu i zdemontowaniu, to chętnie bym poprosił, bo jakoś strasznie mało tego w grafice google się znajduje. Interesuje mnie taki hak który można oczywiście odczepić, kiedy się go nie używa. Sam montaż jak się zdecyduje, zlecę firmie która się tym profesjonalnie zajmuje, jak się dowiedziałem cena samego montażu jest taka że, nie warto robić tego samemu
Witam Chcę zamontować hak holowniczy do mojej mazdy 3 BL, hatchback. Czy ktoś może montował model M59 produkowany przed firmę Auto Hak Słupsk??? na ich stronie jest napisane, że pasuje od rocznika 2003 , ale mam sprzeczne informację z różnymi stronami internetowymi. http://www.sklepmartec.pl/p21793,hak-ho ... 2009r.html pozdrawiam
Nikt nie odpowiedział to sam sobie odpowiadam. Zaryzykowałem i kupiłem hak z tej firmy i pasuje idealnie pod otwory montażowe. Jedynie mały mankament to wycięcie w zderzaku w jego dolnej części (tej czarnej) 2 pasków długości około 5cm i szerokości do 1cm żeby zderzak wszedł na hak. Nie jest to kompletnie widoczne z zewnątrz a wycięcie zajmuje 5 minut. Pozdrawiam