WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
matthies napisał(a):W każdym razie będę miał prośbę do kogoś, aby przejął pakunek z ulotkami dla naszego regionu. Ja niestety nie mogę jechać.
Jak nikt chętny się nie znajdzie to pisz do Szkodnika z Bydgoszczy, on mi przekaże a potem ja Tobie (jeśli oczywiście dla niego nie będzie to problem). Bo ja na chwilę obecną chyba też nie dam rady jechać...

Właśnie, Pawcio kiedy Cię w Bydgoszczy będzie można złapać?
Sent from my Nexus 4 using Forum Fiend v1.3.1.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):Właśnie, Pawcio kiedy Cię w Bydgoszczy będzie można złapać?
Będę w bydg praktycznie od jutra do piątku (niestety prawdopodobnie nie załapie się na piątkowego spota). Więc albo jakoś w tym tygodniu byśmy się musieli zgadać albo jeśli się nie spieszy to po prostu w jakiś kolejny piątek na spocie w Bydgoszczy byś mi przekazał. Potem to ja mam nadzieję, że będę miał już wreszcie auto więc wracając przez Iławę zrobimy sobie z Mackiem spota
Mieliśmy z Grześkiem przedwczoraj mini spota na Inter, tymczasem pozostałym życzę również wesołych świąt i przede wszystkim zdrowia

benq323 napisał(a):Karol czyżbyś 323 klub odwiedzał. Ja niestety mam inne wydatki w najbliższym czasie :/
w tym roku na bank tam jadę. Za rok może wpadnę na Czaplinek
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Witajcie,
Mam małe ogłoszenie ( niestety będzie to offtop – z góry przepraszam i ewentualnie proszę o przeniesienie gdzieś...)
Oferta skierowana dla osób chcących spędzić aktywnie weekend ( lub inny dzień tygodnia) z nutką adrenaliny, brudu i potu
a przy okazji trochę zarobić 
Jedna z olsztyńskim firm eventowych ogłasza nowy nabór na instruktorów (frontmenów) przed zbliżającym się nowym sezonem. Firma zajmuje się organizacją imprez teambuildingowych, przeprawowych, indoorowych i outdoorowych głównie dla firm i hoteli.
W wachlarzu ich atrakcji są m.in.: paintball, quady, seegway'e, przeprawy terenowe, wspinaczkowe, strzelnice i wiele innych których nie jestem w stanie wymienić.
I teraz najważniejsze: spotkanie rekrutacyjne odbędzie się jutro ( czyli czwartek 09-04-2015) o godzinie 18 w kortowskim klubie Arton.
Zainteresowanych bardzo proszę o stawienie się w ustalonym miejscu i czasie, ewentualnie proszę się kontaktować na numer podany na TEJ stronie.
Na stronie też znajdziecie więcej szczegółów o profilu działalności firmy.
Jest taka prośba, aby przekazać te info do jak największej liczby osób – i ja tez o to proszę. Przekażcie te info dla swoich braci i sióstr, znajomych, przyjaciół. DZIĘKI.
I teraz powiem coś od siebie.
Czasem imprezy potrafią trwać parę godzin, czasem i kilkanaście. Trzeba mieć zacięcie survivalowe i lubić od czasu do czasu się pobrudzić i spocić;). Dla jednych będzie to przygoda, a dla drugich męczarnia – i tym drugim nie polecam tej pracy.
Dodatkowo imprezy odbywają się w całej Polsce ( a nie tylko w naszym regionie) więc trzeba tez przygotować się na nocne i długie podróże.
Najważniejsze jest to ile czasu możesz przeznaczyć na tę pracę i ile chcesz dać od siebie – im więcej, tym na większe zarobki możecie liczyć...
Trochę o szefostwie
Założyciel firmy niegdyś zawodowo zajmowal się speedballem (sportowa odmiana paintballa) oraz prowadził pierwszą hurtownię sprzętu do paintballa w regionie. Zdobywał także pustynne bezdroża na quadach na całym świecie. Równy gość ale i wymagający 
Chętnie odpowiem na pytania – jakby co to PW.
Gdyby ktoś szedł na spotkanie – dajcie znać
Pozdrawiam i jeszcze raz sorki za oftop...
Radek
Mam małe ogłoszenie ( niestety będzie to offtop – z góry przepraszam i ewentualnie proszę o przeniesienie gdzieś...)
Oferta skierowana dla osób chcących spędzić aktywnie weekend ( lub inny dzień tygodnia) z nutką adrenaliny, brudu i potu
Jedna z olsztyńskim firm eventowych ogłasza nowy nabór na instruktorów (frontmenów) przed zbliżającym się nowym sezonem. Firma zajmuje się organizacją imprez teambuildingowych, przeprawowych, indoorowych i outdoorowych głównie dla firm i hoteli.
W wachlarzu ich atrakcji są m.in.: paintball, quady, seegway'e, przeprawy terenowe, wspinaczkowe, strzelnice i wiele innych których nie jestem w stanie wymienić.
I teraz najważniejsze: spotkanie rekrutacyjne odbędzie się jutro ( czyli czwartek 09-04-2015) o godzinie 18 w kortowskim klubie Arton.
Zainteresowanych bardzo proszę o stawienie się w ustalonym miejscu i czasie, ewentualnie proszę się kontaktować na numer podany na TEJ stronie.
Na stronie też znajdziecie więcej szczegółów o profilu działalności firmy.
Jest taka prośba, aby przekazać te info do jak największej liczby osób – i ja tez o to proszę. Przekażcie te info dla swoich braci i sióstr, znajomych, przyjaciół. DZIĘKI.
I teraz powiem coś od siebie.
Czasem imprezy potrafią trwać parę godzin, czasem i kilkanaście. Trzeba mieć zacięcie survivalowe i lubić od czasu do czasu się pobrudzić i spocić;). Dla jednych będzie to przygoda, a dla drugich męczarnia – i tym drugim nie polecam tej pracy.
Dodatkowo imprezy odbywają się w całej Polsce ( a nie tylko w naszym regionie) więc trzeba tez przygotować się na nocne i długie podróże.
Najważniejsze jest to ile czasu możesz przeznaczyć na tę pracę i ile chcesz dać od siebie – im więcej, tym na większe zarobki możecie liczyć...
Trochę o szefostwie
Chętnie odpowiem na pytania – jakby co to PW.
Gdyby ktoś szedł na spotkanie – dajcie znać
Pozdrawiam i jeszcze raz sorki za oftop...
Radek
Pewnie we w kinie 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Flagę od Adama i jakiś zapas ulotek mam już u siebie (miałem dzisiaj pisać do Ciebie PW). Jak będę jechał przez Iławę to będę się odzywał