super sie prezentuje

dawaj 18 i nie pekaj
www.mazdaspeed.pl
macvas napisał(a):Co prawda finansowo to ciężki temat, ale jeszcze przed Czaplinkiem chciałbym ogarnąć springi+felunek i do tego jakieś znośne (nie mylić ze znoszone) kapcie.
Na dziś rozważane są dwa wiodące kierunki:
1. eibach + ori 17" algi w biały akryl (mowa o modelu montowanym w wersjach GTA/Aero)
2. eibach + ori 18" rx-8 algi w biały akryl
macvas napisał(a):Po Czaplinku biorę się za całościowe wygłuszanie kabiny – ten temat już od dłuższego czasu nie daje mi spokoju.
Seraf napisał(a):Te 18 z rexa to taki oklepany szlagier Ładne są owszem ale może coś innego?
makmarc napisał(a):plus biel, wyobraź sobie ten obrazek, jak lecimy do Czaplinka i gdzieś po drodze się zatrzymujemy, patrzymy na nie
macvas napisał(a):biorę się za całościowe wygłuszanie kabiny
makmarc napisał(a):Bierzemy Ja się na to piszę, nawet wiem, czym to zrobimy i gdzie
makmarc napisał(a):Votglandy są podobno twarde i faktycznie auto mocniej siądzie
wilusjdm napisał(a):silniki Mazdy wolnossące czy doładowane lubią pociągnąć trochę oleju to wiadome
macvas napisał(a):EDIT:Dorzuciłem jeszcze okazjonalny świąteczny akcent na wstępie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość