Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
No i co sie z Wami podzialo? Dlaczego nikogo nie bylo? Mialo nas troche byc, a byly 3 autka :–(. Oprocz mnie przyjechal jeszcze Arthi zielona 626 i byla Doman biala 323. Szkoda, ale mam nadzieje, ze sie w koncu zmobilizuja wszyscy i spot dojdzie do skutku.
- Od: 10 maja 2006, 01:00
- Auto: 323F GT BG '89 1.8 DOHC 136 hp
A ja dalem plame .Ale nie z mojej winy.
Moja zona miala zaproszenia na jakąś impreze w kopalni soli wieliczka.I wszystko bylo ladnie pieknie do momentu kiedy chcialem opuścić impreze przed jej rozpoczęciem . Niestety organizatorka byla bardzo zdziwiona ze juz chce wyjsc i powiedziałą ze nie moge opuscic imprezy poniewaz zeby wyjsc musi sie uzbierac grupa ludzi która chciałaby wyjechać na górę.Próbowałem też sie podczepic pod jakąś wycieczke ale bez pozytywnego skutku.
Niestety zostałem zmuszony do pobytu na głębokosci 125 metrów.
Po godzinie siedzenia spróbowałem jeszcze raz opuścic impreze i tym razem jakims cudem mi sie udało.
Tyle ze to juz była 18:30. Łudzilem sie jeszcze ze moze kogos zastane pod stacją BP ale stała jakas 323 BG koloru srebnego . Ale zywej duszy nie było.
Dzwoniłem do paru osób ( olek jazzy piotrek929 )ale wszyscy mieli po wył. kom.
Jeszcze raz sorry ale naprawde nie miałem wyjścia z sytuacji w której sie znalazlem
Moja zona miala zaproszenia na jakąś impreze w kopalni soli wieliczka.I wszystko bylo ladnie pieknie do momentu kiedy chcialem opuścić impreze przed jej rozpoczęciem . Niestety organizatorka byla bardzo zdziwiona ze juz chce wyjsc i powiedziałą ze nie moge opuscic imprezy poniewaz zeby wyjsc musi sie uzbierac grupa ludzi która chciałaby wyjechać na górę.Próbowałem też sie podczepic pod jakąś wycieczke ale bez pozytywnego skutku.
Niestety zostałem zmuszony do pobytu na głębokosci 125 metrów.
Po godzinie siedzenia spróbowałem jeszcze raz opuścic impreze i tym razem jakims cudem mi sie udało.
Tyle ze to juz była 18:30. Łudzilem sie jeszcze ze moze kogos zastane pod stacją BP ale stała jakas 323 BG koloru srebnego . Ale zywej duszy nie było.
Dzwoniłem do paru osób ( olek jazzy piotrek929 )ale wszyscy mieli po wył. kom.
Jeszcze raz sorry ale naprawde nie miałem wyjścia z sytuacji w której sie znalazlem
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
newark napisał(a):Niestety zostałem zmuszony do pobytu na głębokosci 125 metrów.
to trzeba bylo tak od razu i spota by sie zrobilo w Wieliczce
newark napisał(a):Dzwoniłem do paru osób ( olek jazzy piotrek929 )ale wszyscy mieli po wył. kom.
ja miec musialem bo bylem w miejscu szczegolnym
Mialo nas troche byc, a byly 3 autka :–(.
ta bezowa 323 BG to przypadkowo tam byla zaparkowana ?
moze wlasciciel czytal posta i zamiast czekac przy aucie poszedl na kawe do BP albo zakupy do Geant
co ciekawe przejezdzaly obok BP dwie czy trzy Mazdy ale to zwykli smiertelnicy ktorzy nie wiedzieli o spocie a szkoda bo okolo 18:33 zajechala pod Geant pani kierowniczka (tyle ze z mezem i malym dzieckim) bardzo ladna niebieska 323F BG
- Od: 31 sty 2006, 00:43
Witam,
Faktycznie było nas raczej mało, a jeszcze w dodatku okazuje się, że niektórzy mieli czapki niewidki.
Pomyślałam sobie, że na następny raz trzeba przygotować dodatkowe atrakcje (już nawet mam parę pomysłów
).
Chciałam podziękować Panom za miłe spotkanie, jednocześnie bardzo proszę o nie robienie sobie żartów z mojej "ślicznej" końcówki wydechu
(jeszcze z miesiąc musi taka zostać)
Tommi, "ping-pong" na Opolskiej był baaardzo fajny.
Faktycznie było nas raczej mało, a jeszcze w dodatku okazuje się, że niektórzy mieli czapki niewidki.
Pomyślałam sobie, że na następny raz trzeba przygotować dodatkowe atrakcje (już nawet mam parę pomysłów
Chciałam podziękować Panom za miłe spotkanie, jednocześnie bardzo proszę o nie robienie sobie żartów z mojej "ślicznej" końcówki wydechu
Tommi, "ping-pong" na Opolskiej był baaardzo fajny.
"Człowiek jest zagadką tylko dla siebie samego"
Marcel Proust
Marcel Proust
- Od: 29 gru 2005, 14:40
- Auto: Mazda Mx-5 '97 1.6 16v
sorry, byłem w rozjazdach nie czytałem internetu przed spotem, nic nie wiedzialem, telefon mialem wył. zeby mnie czasem do roboty nie ściągneli, eee no ale fajnie zeście sie poznali, no pozatym , Ci którzy maja dzieci to wiedzą ze w niedziele odbywają sie rodzinne spotkania itp., lepiej uciec z domu w sobote ( przed sprzątaniem )
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Wysuwam wniosek racjonalizatorski aby od admina forum zdobyc adresy email osob ktore sa z Malopolskiego i stworzyc 'bulk mail' osob do ktorych poprzez email bedzie sie rozsylac informacje o planowanym zlocie (niestety ale odnosze wrazenie ze topic na forum nie wystarcza). Jak ktos jest zainteresowany to wejdzie na forum i odda glos w ankiecie, potem kazdy kto zamierza sie pojawic potwierdzi to publicznie i jesli bedzie odpowiednia ilosc osob to zlot sie odbedzie. Jak na razie to widze ze jedna osoba ustala termin, inni przytakuja za pierwszym lub ktoryms tam podejsciem a koniec koncow to duzo z tego nie wychodzi. Nawet z godzinami jest problem bo kazdy przyjezdza na ostatnia chwile lub po deadline.
Tak przy okazji to
wielkie brawa naleza sie anonimowemu mazdowiczowi ktory nieswiadomie wzial udzial w spocie, co wiecej to przyjechal nawet na czas.
Tak przy okazji to

- Od: 31 sty 2006, 00:43
Co do informowania to ja wysyłam info do ludzi po gg.Oczywiscie jesli podali nr gg przy profilu.
Przed tym spotem tez wyslalem info ( staralem sie codziennie wyslac jedno info bo nie kazdy mogl wtedy siedziec na necie) do okolo 60 osób z Krakowa i pare maili.
Pozdrowienia
NewArK
Przed tym spotem tez wyslalem info ( staralem sie codziennie wyslac jedno info bo nie kazdy mogl wtedy siedziec na necie) do okolo 60 osób z Krakowa i pare maili.
Pozdrowienia
NewArK
No trzeba koniecznie cos zrobic, bo trzy auta plus anonim bez kierowcy to troche za malo. Zastanawialem sie, jakby zorganizowac jakis spot w sobote po poludniu (niekoniecznie najblizsza) gdzies sie przejechac, a wieczorem zakonczyc ja jakims ogniskiem z kielbaska i piwkiem. Mysle, ze na takie spotkanie duzo wiecej osob z checia sie wybierze.
Doman: Pewnie, ze "ping-pong" byl fajny
. Dzieki za fajna zabawe. Szkoda tylko ze nie na dalszej trasie. Troche mnie zajerzyl ten koles z favoritki, ale ostatecznie cholera nie podjal walki
. Co do koncowki wydechu, to ja osobiscie nawet boje sie wypowiadac, wiec milcze
.
Pozdro dla wszystkich
Doman: Pewnie, ze "ping-pong" byl fajny

Pozdro dla wszystkich
niestety nasze krakowskie stado mazdowiczów nie ma przewodnika, a jak ktos nie weźmie tego wszystko i nie ogarnie to zloty będą wyglądały podobnie, a moze w czerwcu pościgamy sie miedzy soba na ćwiartke, niech kazdy sprubuje jak to jest gdy we krwi buzuje adrenalinka?
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
piotrek929 napisał(a):a moze w czerwcu pościgamy sie miedzy soba na ćwiartke, niech kazdy sprubuje jak to jest gdy we krwi buzuje adrenalinka?
Ja osobiscie proponowalbym, jesli juz sciganko, to jakas trase z opon ustawic i na czas pojezdzic. Jest to bardziej ambitne, wiecej zalezy od umiejetnosci kierowcy niz od mocy silnika, a i adrenalinka wieksza. Ja musze najpierw i tak sprzeglo zrobic
ja ostanio dalem plame ale nie z mojej winy.
ale moge powiedziec ze byly fajne spoty w krakowie i byla stara brygada.
kwestia jest w tym zeby sie zebrac , potem samo pojdzie . i nie trzeba bylo robic jakis imprez wystaczy poczytac wczesniejsze posty.
Newaet na EMM 2005 byly z krakowa dwa samochody i super sie bawilismy.
Ja ludzi nie zmusze do przyjazdu i przypuszczam ze inna tez.
Poprostu takie srodowisko
Az mi rece opadają , reszta na forum jest zeby sie spytac o porade.
PS. I z REDOO caly czas sie trzymamy , szkoda ze siedzi w austrii
ale moge powiedziec ze byly fajne spoty w krakowie i byla stara brygada.
kwestia jest w tym zeby sie zebrac , potem samo pojdzie . i nie trzeba bylo robic jakis imprez wystaczy poczytac wczesniejsze posty.
Newaet na EMM 2005 byly z krakowa dwa samochody i super sie bawilismy.
Ja ludzi nie zmusze do przyjazdu i przypuszczam ze inna tez.
Poprostu takie srodowisko
Az mi rece opadają , reszta na forum jest zeby sie spytac o porade.
PS. I z REDOO caly czas sie trzymamy , szkoda ze siedzi w austrii
No i co z Wami? Dalej cisza? Nikt sie nie chce spotkac? Teraz macie sie jeszcze szanse poscigac, bo jak zrobie Madzie na cacy, to bedzie siwy dym
. Moze Was troche podkrece
.
------------------------------------------------------------