Subaru Impreza GC EJ20 '99 N/A 125hp
honda2911 napisał(a):sądząc że nie pomalowana to sam sobie zrobił
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
arafal21 napisał(a): Bedzie pomalowana
Powinien być jedyny słuszny subarowy- świński róż STI

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Te pęknięcia na kole nie mają żadnego znaczenia?
Otoczak twierdzi ze do cywilnej jazdy i okazjinalnego upalania nie ma znaczenia .
Gość zrobil tyle zamachów ze chyba większego autorytetu w tej dziedzinie w PL nie ma.Skoro On twierdzi ze jest ok to tak musi byc.reszta co to za upalanie przy 125kuniach. 

Bo_Lo napisał(a):Gość zrobil tyle zamachów ze chyba większego autorytetu w tej dziedzinie w PL nie ma.Skoro On twierdzi ze jest ok to tak musi byc.reszta co to za upalanie przy 125kuniach.
co do jego roboty nie mam wątpliwości bo dla mnie też będzie przerabiał zamach pod inny docisk
Kumplowi robił tydzień temu nowy od podstaw – żeni 4.0 v8 ze skrzynia z 2.8 r6 .powiem tak-zamach nadaje sie do muzeum sztuki nowoczesnej;)
Noam nadzieję,bo jak się okaże ze otoczak za dużo zebrał to jedyne wyjście to skrzynia out i sprzęgło do nabicia grubszej okładziny.Mechanior twierdzi ze ta linka od reduktora nie ma żadnej regulacji i tak jak ja odpial tak samo przypiął,ale jutro to oblukam.inna sprawa ze linke regulowal na załączonym reduktorze i to mogl byc błąd.jutro to oblulam.W sumie auto jeździ ,bo za setnym rade udalo mi się zalaczyc HI,ale reduktor w tej chwili bezużyteczny a bardzo go lubię 
Dopisano 14 kwi 2015 17:51:
NAPRAWIONE

Dopisano 14 kwi 2015 17:51:
NAPRAWIONE