A właśnie czemu VAG nie dał żadnego auta do testu? Czyżby nie podobała się polityka TVN-u
Mazda3 2013– (BM) w mediach
SCADA nie masz pojęcia jak wyglądają auta powypadkowe, zderzak a zwłaszcza jego odciec może się różnic w odcieniu, zwłaszcza to widać na zdjęciach i filmach.
A właśnie czemu VAG nie dał żadnego auta do testu? Czyżby nie podobała się polityka TVN-u
?
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
@Marianek – przecież to była tylko prowokacja – wiem, że Mazda nie potrafi poradzić sobie z pomalowaniem zderzaków. Różnice w odcieniu widoczne są również "na żywo" – bardziej lub mniej w zależności od oświetlenia. Swoją drogą, ciekaw jestem, jak by poradzili sobie z malowaniem lakiernicy w niezależnym warsztacie...
Ten samochód który stał w studiu to na moje oko był VAG...
Pewnie nie chcieli, żeby jeszcze na początku programu VAG zmiażdzył konkurencję... – cóż to wtedy by był za program...
No dobra – wiem, że nie lubicie, kiedy Mazda przegrywa jakieś porównania i wszędzie dopatrujecie się wtedy jakiegoś oszustwa.
W każdym razie, moim celem było raczej zwrócenie uwagi na poziom, jaki reprezentują ci trzej panowie w swoich "testach" – od jakiegoś czasu jest on wręcz żałosny.

Marianek napisał(a):A właśnie czemu VAG nie dał żadnego auta do testu? Czyżby nie podobała się polityka TVN-u?
Ten samochód który stał w studiu to na moje oko był VAG...
W każdym razie, moim celem było raczej zwrócenie uwagi na poziom, jaki reprezentują ci trzej panowie w swoich "testach" – od jakiegoś czasu jest on wręcz żałosny.
SCADA napisał(a):No dobra – wiem, że nie lubicie, kiedy Mazda przegrywa jakieś porównania i wszędzie dopatrujecie się wtedy jakiegoś oszustwa.![]()
Normalnie nie mogę

Największy fan VAG na forum, człowiek z klapkami na oczach słynący z tego, że do każdego posta musi dorzucić złośliwość na rzecz Mazdy, podważając wyniki testu, w którym Mazda wygrała pisze, że to my nie lubimy, jak Mazda przegrywa

Nie znam się na psychologii, ale to się chyba nazywa projekcja
Zwłaszcza odkąd wygrała Mazda

jakby tak wygladam MPS to bralbym
https://www.youtube.com/watch?v=IfnjY70UYco
Biala 3 najlepsza
reszta taka sobie... 

https://www.youtube.com/watch?v=IfnjY70UYco
Biala 3 najlepsza

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0