Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
gleba wpadnie ale na razie brak funduszu.Na razie zakupię do niej parę drobiazgów 
madzia pierwszy raz mnie zawiodła
blacharsko!!wczoraj postanowiłem pomalować bębny na żółto,podniosłem ją na podnośniku a tu trach próg od kierowcy z tyłu poszedł
najlepsze że w niedziele ją odebrałem od lakiernika,miał mi je wyspawać zabezpieczyć od korozji i pomalować.Owszem pomalował tylko,jeszcze przy odbiorze zapewniał mnie że zrobił cow jego mocy.Że wyspawał je spokojnie te dwa lata wytrzymają bez pojawiania się rudej.
Ostatnio edytowano 26 mar 2015, 20:45 przez radek mazda lubawa, łącznie edytowano 2 razy
cały kawałek z tyłu jest miękki,tylko po co je malował jak tam takie co. Po świętach ją stawiam.Dużo jej dało bo całą zimę śmigała bez farby na progach,bo lakiernik z Lubawy tak pomalował progi w Lipcu a w listopadzie wszystko zeszło 
Dopisano 26 mar 2015, 21:05:
niema już chyba rzetelnych ludzi,dużo obiecują mało czynią.Jeden i drugi dał
pierwszy miał wyspawać je bo tam z tyłu w zeszłym roku był już miękawy.zaszpachlował tylko i pomalował,drugi zrobił to samo co poprzednik.Normalnie wkurzyć się idzie

Dopisano 26 mar 2015, 21:05:
niema już chyba rzetelnych ludzi,dużo obiecują mało czynią.Jeden i drugi dał

czyli pieniądze poszły w błoto. Jak sam nie zrobisz czegoś to nie masz 100% pewności, że jest dobrze. Chyba, że będziesz patrzał lakiernikowi na ręce .
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

no poszły i to dwa razy.Masz 100%racji najlepiej było by to zrobić samemu,ale nie mam gdzie i czym
teraz jak ją postawie 2km od Lubawy,3 razy na dzień będę blacharza odwiedzał
ma mi zrobić fotki po rozebraniu i po wspawaniu.jutro jadę do niego oceni ile taki zabieg będzie kosztował
matthies napisał(a):czyli wniosek taki, że nie bardzo muszę sprawdzać robotę Pana z okolic szpitala... a szkoda. No ale co się odwlecze to nie uciecze
wiesz pomalować pomalował mi ładnie,krawędz nadkola dodatkowo zabezpieczył polerkie zrobił gratis.Ale głównie rozchodziło się o progi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
aBartez napisał(a):Fajna Madzia gratki :–) Taka BA od dawna mi już chodzi po głowie
dzięki.głaskam jak mogę

Dopisano 27 mar 2015, 19:19:
wilusjdm napisał(a):radek mazda lubawa napisał(a):jak coś do wyspawania pod spodem to odpada
Nie rozumiem tu czegoś blacharz-lakiernik bez możliwości spawania?
no kolego bo ztwierdził że niema kanału

Dopisano 27 mar 2015, 20:28:
bębny i zaciski odnowione znowu wpadły w czerwień
honda2911 napisał(a):a nie myślałęś o usunięciu tych naklejek z drzwi
na razie mi się nie znudziły,jak się znudzą to usunę
dzisiaj zostałem mile zaskoczony.Podjeżdżam pod wieczór pod tesko w Lubawie stał tylko jeden samochód też mazda ba tylko zaniedbana,rudzielec miał w niej imprezkę
gdy szykowałem się do odjazdu,chłopaki z tamtej mazdy siedzący z tyłu pootwierali szyby i tak się gapili,śmiałem się że mazdy niewidzieli
nawet jeden fotki nam strzelał tel.Dla takich chwil warto dbać o samochód 

komplet chlapaków zakupionych,wprawdzie nie w kolorze ale prysnę i będzie ok.dzięki caroleck 
Kassia napisał(a):te zimowe felgi chyba ładniejsze
zależy co kto lubi