Witajcie, chciałbym się z wami pochwalić moim bardzo świeżym bo dzisiejszym zakupem

Jest to oczywiście Mazda moja czwarta z kolei;p (chyba się uzależniłem od v-ek). Auto około dwa tygodnie temu pojawiło sie na serwisie aukcyjnym allegro o godzinie 23, szybki sms z zapytaniem czy można zadzwonić o tak póżniej porze

Po uzyskaniu zgody zaczeła się rozmowa, wszystko wyglądało dobrze więc umówiłem sie na oględziny w południe następnego dnia. Jak usłyszałem silnik odrazu pomyślałem, że musi być moja.... okazało się, że auto w jednej rodzinie od roku 1995 łatwo dojść do wniosku tak 20 lat w jednych rękach. Auto przyjechało ze Szwajcari do ojca człowieka od, którego zakupiłem Madzie

Około 4 lata temu wpadła w jego ręcę . W momencie oglądania auta moja sytuacja finansowa nie wyglądała zbyt kolorowo więc poprosiłem aby przytrzymać dla mnie auto tydzień, a postaram się ogarnąć finanse;p Pod młotek poleciał mój xedos 6 :/ Jednak dzisiaj kiedy juz mam 626 stwierdzam było warto!!! Auto zakupione za bardzo niską cene 4100zł (po długich i ciężkich targach z ceny 4400zl

) Kilka suchych faktów:
Model Mazda 626
Silnik 2.5 v6 165ps
Skrzynia M/T
Rocznik 1994
Paliwo Benz/LPG instalacja stag 300+
Przebieg 97 tyś km (raczej orginalny

Nadwozie hatchback
Kolor srebrny
Do zrobienia:
-Wymiana olejów filtrów płynów 5w30 Valvoline
ZROBIONE-Rozrząd komplet
-Świece
-Poduszki silnika
-Łożysko amortyzatora
-Wymiana blotniki prawy przod ( luszczy sie bezbarwa)
-Purchel na [jakim?] lewym nadkolu 2x2cm
ZROBIONE-Podmalowanie dachu
-Lepsze spasowanie przodu
-Wymiana zarówek swiatel drogowych
-Lepsze glosniki tyl
-Oblukac dokladnie zawieszenie
-Założenie klimy
-Short shifter (jest trzeba założyć)
-Serwo i pompa xedos 9 (jest do załozenia)
-Amory i sprezyny od mx6
-Hamulce przod od Mazdy 6 GH tył od rx8
W TRAKCIE-Felgi Asuka Racing na załaczonych fotach
ZROBIONE-Opony Continental 205/50/17
ZROBIONE-Wymiana paskow filtrow rolek
ZROBIONE-Przewody NGK niebieskie
ZROBIONE-Poduszka z xedosa 6
ZROBIONE Na dzien dzisiejszy nie mam wiecej planow ale z czasem sie pewnie pojawia:D
Autko ogolnie jest zachowane w bardzo przyzwoitym stanie uklad napedowy poezja auto nie gnije trzyma sie kupy

Chyba tyle narazie fotki slabe bo auto odbierane jak bylo juz ciemno
;[