Mazda 626 GD 2.2 Turbo '89 Hatchback
Po dluzszym czasie cos sie dzieje. Auto po miesiacu wyglada tak jak na zdjeciach. Pod koniec tygodnia/z poczatkiem nastepnego ma byc gotowa blacharka do malowania. Mam nadzieje ze tak sie stanie choc mam watpliwosci i czuje ze sie to przedluzy
bede informowal 
A coś już po spawali 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Majk niestety ale dobrze widzisz. 3 tygodnie i jedynie zostala rozebrana :/ ale na poniedzialek ma byc gotowa w co nie do konca wierze ale pomalu do przodu. Plan jest zeby w te wakacje wyjechac 
Payorez jak przystalo na swoj wiek nie jest to ideal. Ale banan tez nie jest. Oprocz tony rdzy i przygody z tylnym lewym nadkolem reszta jest bezwypadkowa. Moze z tylu byla lekko dojechana ale napewno nie powaznie.
Jade dzis zobaczyc czy od wczoraj cos bylo robione
Payorez jak przystalo na swoj wiek nie jest to ideal. Ale banan tez nie jest. Oprocz tony rdzy i przygody z tylnym lewym nadkolem reszta jest bezwypadkowa. Moze z tylu byla lekko dojechana ale napewno nie powaznie.
Jade dzis zobaczyc czy od wczoraj cos bylo robione
Kompletowanie gratow trwa.
Oczekuje paczki z USA w ktorej bedzie chip "zombie" do F2T oraz DIGITAL czyli elektroniczne zegary
oraz odebralem dzis obiecany grill z halogenami z mojej poprzedniej mazdy:
Oczekuje paczki z USA w ktorej bedzie chip "zombie" do F2T oraz DIGITAL czyli elektroniczne zegary
-
Patryk
zdjecie digitala tylko pogladowe ale taki wlasnie bedzie
chip ma za zadanie glownie wyeliminowac boostcut-a zeby skutecznie zwiekszyc doladowanie no i ma troche zmienione mapy. W nowych autach robi sie program, w naszych – troche starszych – trzeba wlutowac nowa przeprogramowana kosc 
A co do halogenow to mi sie poprostu podobaja, nie koniecznie bede ich uzywal ale zamontowane i podpiete zostana
A co do halogenow to mi sie poprostu podobaja, nie koniecznie bede ich uzywal ale zamontowane i podpiete zostana
Payorez z mojej bylej mazdy ktorą sprzedałem kumplowi a teraz on sprzedaje mazde dalej ale juz bez halogenów 
A dla posiadaczy wersji coupe moge zalatwic spojler tylnej klapy. Jest jakis wiekszy niz wszystkie jakie widzialem na coupetach.
A dla posiadaczy wersji coupe moge zalatwic spojler tylnej klapy. Jest jakis wiekszy niz wszystkie jakie widzialem na coupetach.
A do sedana nie podejdzie ten spoiler
-
Patryk
Pudzian nie wiem czy podejdzie i nie mam jak sprawdzic a do HB nie pasuje bez przerobek i jakos dziwnie wyglada takze ja odpuszczam.
Co do halogenow to zastanawiam sie czy grill pojdzie w kolor nadwozia czy bedzie czarny
Co do halogenow to zastanawiam sie czy grill pojdzie w kolor nadwozia czy bedzie czarny
Co do halogenów – ja planowałem swoich użyć do doświetlania zakrętów 
Bardzo dobrze świecą te halosy
To wcale nie musi być takie trudne w wykonaniu.
Bardzo dobrze świecą te halosy
To wcale nie musi być takie trudne w wykonaniu.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Korzystajac z wolnej niedzielnej chwili zeszedlem do garazu i zrobilem fote intercoolera oraz sprezyn.
Sprezyny odpakowalem dopiero dzis od zakupu (data zakupu na zdjeciu)
Milej niedzieli wszystkim
Sprezyny odpakowalem dopiero dzis od zakupu (data zakupu na zdjeciu)
Milej niedzieli wszystkim
Mówisz że data się uprawomocniła i można było otworzyć hehehe ;D
-
Patryk