VIN – dowiedz się więcej o swoim samochodzie (vide pierwszy post).
Prosze o rozkodowanie ViNu: jmzbk14f251194056
Witam,
proszę o sprawdzenie :
JMZGH19A601225863
P.S.
Jeśli to możliwe to proszę również o sprawdzenie po numerze VIN wyposażenie auta ?
proszę o sprawdzenie :
JMZGH19A601225863
P.S.
Jeśli to możliwe to proszę również o sprawdzenie po numerze VIN wyposażenie auta ?
-
bonio20
Witam
Proszę o sprawdzenie VIN: JMZGY19F661419721
Jeżeli istniała by możliwość jakiś danych serwisowych byłbym wdzięczny ponieważ widziałem książkę i kończy się na 2011 roku. Poza tym (Auto bardzo dobrze odpicowane aż podejrzane
)
PS
Dołączenie do waszej społeczności to nie mały problem. Zakup Madzi 6 to naprawdę nie lada wyzwanie hehe obejrzałem już po placach z 20 i większość szrot a jak już naprawdę coś się trafi to znika zanim zdążę fachowca o oględziny poprosić
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Proszę o sprawdzenie VIN: JMZGY19F661419721
Jeżeli istniała by możliwość jakiś danych serwisowych byłbym wdzięczny ponieważ widziałem książkę i kończy się na 2011 roku. Poza tym (Auto bardzo dobrze odpicowane aż podejrzane
PS
Dołączenie do waszej społeczności to nie mały problem. Zakup Madzi 6 to naprawdę nie lada wyzwanie hehe obejrzałem już po placach z 20 i większość szrot a jak już naprawdę coś się trafi to znika zanim zdążę fachowca o oględziny poprosić
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
-
ozyrys88
Cześć,kupujesz auto pochodzącego z rynku USA/Kanady pomogę sprawdzić ci jego przeszłość,oferuje ci pełnowartościowy raport Carfax zupełnie za darmo,zainteresowanych tematem proszę o kontakt PW lub wklejać numer vin w temacie
przykładowy raport

przykładowy raport
Ostatnio edytowano 23 mar 2015, 00:29 przez bercikspeed, łącznie edytowano 2 razy
artur1980 napisał(a):Witam,
Chętnie dowiem się coś o swoim aucie z usa:)
bercikspeed napisał(a):zainteresowanych tematem prosze o kontakt PW lub wklejać numer vin w temacie![]()