Aha no to zabezpieczony rzeczywiście. Widziałem starszą wersję dolotu u Ciebie. Co potrzeba żeby aku do bagaja przenieść?
Krzysek, jak nie znajdę u siebie jakiegoś sposobu na tanie pomalowanie to wyślę do Ciebie kolektor do pomalowania pokrywy mam drugie w zapasie to może też. Samemu nie wiem czy mi się chce.
Przy okazji. Chyba więcej nie kupię płaskich wycieraczek... zmieniłem dzisiaj na klasyczne Valeo. Poprzednie też Valeo – te płaskie – kosztowały 2x40zł, szybko się skończyły i nierówno przylegały (długość l/p: 54/48cm), do tego przy większych prędkościach stawiają większy opór powietrza i wiadomo co się dzieje
Jeśli mogę powiedzieć, że z oryginalną ramką nie wygląda ŚWIETNIE to bez niej wcale nie wygląda lepiej. Wręcz odwrotnie, mogę nawet powiedzieć, że brzydko.
PS Jeśli mogę coś podpowiedzieć – Kup sobie coś takiego i Wyprofiluj do zderzaka.
Jak dla mnie to tablica jest złem koniecznym. Jeszcze większym złem są podkładki. Ta fabryczna wygląda jak ekran i zasłania piękny zderzak. Z resztą tu nie ma o czym gadać. Tak mi się podoba
Owszem tablica nic nie wnosi... Fajnie wyglądałaby jakaś malutka. Ale jak już jest to niech będzie zamontowana ze smakiem. Bo u Ciebie, sam Przyznasz zrobione to półśrodkami...