Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
kupię zderzak do mazdy 323f ba kolor11r przedni,PW najlepiej z Warmińsko-Mazurskiego lub ewentualnie około150km od Lubawy
Daj ogłoszenie w dziale kupię części to prędzej znajdziesz niż pisząc w temacie 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
caroleck napisał(a):a co się stało ? Stłuczka
Pies mi wybiegł z rowu prosto pod samochód,pewnie go oślepiłem po ciemku światłami.Nic nie dało się zrobić.zdążyłem tylko trochę przyhamować.Uderzyłem go zderzakiem zderzak do wymiany,cały popękał we wnęce.Ale dobrze że nie poszła chłodnica
mazda pojechała do lakiernika do Iławy,odbiór w połowie następnego tygodnia
zobaczymy jak zrobi,ale ten jest pewny bo moim znajomym zrobił
w między czasie mazda dostała drugą chłodnice bo tamta powiedzia
ciekła i zalana została drugim płynem

radek mazda lubawa napisał(a):mazda pojechała do lakiernika do Iławy,
Gdzie konkretniej jeśli można wiedzieć? Dobre opinie słyszałem o lakierniku w Karasiu pod Iławą.

też jestem ciekaw do kogo oddałeś?
Karaś to już od lat słynne opinie nosi, nawet kiedyś ktoś na mitsumaniakach z drugiego końca polski oddawał do niego, ale mnie jakoś nie przekonał bo rozmowie.
Karaś to już od lat słynne opinie nosi, nawet kiedyś ktoś na mitsumaniakach z drugiego końca polski oddawał do niego, ale mnie jakoś nie przekonał bo rozmowie.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
ja dałem do Iławy niedaleko szpitala.Dwa samochody robił moim znajomym,i zrobił bdb.Jest strasznie dokładny
zrobię fotki jak zrobił,i jakby ktoś póżniej chciał mogę dać namiary.Ale fotki wpadną w następnym tygodniu
ulica Brzozowa 30 on głównie robi bramy spawa,maluje ale samochody też
dam fotki jak mi już zrobi.Jest strasznie dokładny,starannie robi swoją robote 
ok może być i spot w iławie,lukniesz okiem na pracę tego magika
ale znajomym zrobił bardzo dobrze 
napewno ją odbiorę w następnym tygodniu,ale jakby co dasz namiary na siebie to się ugadamy co jak gdzie kiedy dokładnie
napewno ją odbiorę w następnym tygodniu,ale jakby co dasz namiary na siebie to się ugadamy co jak gdzie kiedy dokładnie
madzia odebrana od lakiernika .Odnowy poddano następujące elementy;
-2*progi wyspawane i zabezpieczone środkiem od korozji pomalowane w kolorze
-2 zderzaki, przedni wyspawany i pomalowany po akcji z psem
oraz [jaki?] zderzak pomalowany bo go przytarłem
-2 nadkola oraz ściągnął mi te plastiki te na dole nadkoli
-lotka pomalowana od nowa bo na kancikach schodziła farba
-polerka,madzia świeci się jak nówka,nie obyło się bez gratisów pomalował mi alufelgi sprayem ale one i tak na zimę,bo stwierdził że niemugłby oddać mi tak ładnego samochodu z tak podrapanymi alufelgami
nawet plastiki w silniku mi wypucował i lusterka:) lakiernik spisał się na medal polecam
fotki robione na szybko tel
Dopisano 22 mar 2015, 22:17:
jutro wlecą letnie alufelgi oraz przy odrobince pogody przemalowanie zacisków i bębnów na żółty
-2*progi wyspawane i zabezpieczone środkiem od korozji pomalowane w kolorze
-2 zderzaki, przedni wyspawany i pomalowany po akcji z psem
-2 nadkola oraz ściągnął mi te plastiki te na dole nadkoli
-lotka pomalowana od nowa bo na kancikach schodziła farba
-polerka,madzia świeci się jak nówka,nie obyło się bez gratisów pomalował mi alufelgi sprayem ale one i tak na zimę,bo stwierdził że niemugłby oddać mi tak ładnego samochodu z tak podrapanymi alufelgami

Dopisano 22 mar 2015, 22:17:
jutro wlecą letnie alufelgi oraz przy odrobince pogody przemalowanie zacisków i bębnów na żółty
Misik napisał(a):To teraz tylko dbać i jeździć bezawaryjnie
dbam jak mogę,każda kreseczka,kropeczka na bieżąco likwidowana
no własnie oto mi się rozchodziłoarafal21 napisał(a):Noo ladnie to ogarnieteKrawedz nadkola tez widac jeszcze dodatkowo zabezpieczona
Dopisano 23 mar 2015, 19:04:
madzia w całej okazołości
chudyy96 napisał(a):żółte zaciski – najlepsze
najbardziej wpadają w oko