Paweł napisał(a):Wojtek napisał(a):Czy Mazda CX-5 się obroni?
W niemieckiej gazetce? Pewnie nie.

Dlaczego od razu tworzycie jakieś teorie spiskowe kiedy Mazda z kimś przegrywa? Nie możecie pogodzić się z faktem, że Niemcy robią jednak lepsze samochody, czy jak?
Ostatnio w Auto Świecie porównanie wygrał Hyundai i20, druga była Mazda 2 ex aequo z Oplem Corsą, trzeci był VW Polo, a czwarty Renault Clio... – jak myślicie miał wygrać VW, albo opel, a przegrać Mazda, tylko ktoś czegoś nie dopilnował?
W tym samym tygodniku 9 marca tego roku był też test długodystansowy Skody Octavii, która przejechała 500tys km. Kiedy tylko artykuł pojawił się na Onecie, to od razu pojawiły się komentarze, podobne, jak można wyczytać tutaj. Macie problem, że samochód z "kurą na masce" przejechał taki dystans, a żadnej Maździe to się nie udało?
Jeżeli ktoś potrafi odpowiedzieć Z SENSEM dlaczego np. Mazda 6 powinna wygrać porównanie z VW Passatem, czy Mazda 3 z VW Golfem, SEATem Leonem i Audi A3, to proszę bardzo, bo sam jestem ciekaw, co mądrego tu wymyślicie? Tylko mi piszcie, że tamte samochody są nudne, a Mazda designersko przepiękna, bo takie argumenty do mnie zupełnie nie trafiają