RZESZÓW – spotkania regionalne
to w takim razie ustalmy 17.30 parking Podpromie 2015-03-15. Wg prognoza ma nie padać i około 10stopni. Jakby pogoda się zepsuła to zawsze można się ewakuować do plazy.
ok, bede 
Mnie jutro nie będzie 
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Damiano9988 napisał(a):Co do następnego spotu proponuję, aby każdy się wypowiedział na dany termin jaki mu odpowiada w (~)
Ja wyjeżdżam za granicę i wrócę dopiero 10 kwietnia.
Eeeee to jak to zgarniasz prestiżową posadę i uciekasz, to coś chyba nie halo

Gdzie wyczytałeś, że uciekam?
Wyjeżdzam na święta do rodziny.
W regulaminie nie jest to zabronione
Co do spotów są organizowane między czasie w innych miejscowościach nie tylko Rzeszów podlega pod Podkarpacie. Ustalone jest, że w Rzeszowie ponieważ jest w miarę duża grupa osób, ale nie możemy też zapominać o innych użytkownikach skoro ma być nas więcej
Co to spotu mam taki pomysł, aby zorganizować między miastowy i spotkać się naszą grupą Podkarpacką z kolegami z Lubelskiej grupy w połowie drogi dajmy na to Zalew Janów Lubelski w jakiś ładny dzień w Maju.
Nie każdy bowiem będzie mógł pojechać na zlot do Czaplinka więc możemy u Nas zrobić np. Grila co o tym sądzicie? Raz na dłuższy czas nikomu nie zaszkodzi taka integracja
Czekam na waszą opinie.
Wyjeżdzam na święta do rodziny.
W regulaminie nie jest to zabronione
Co do spotów są organizowane między czasie w innych miejscowościach nie tylko Rzeszów podlega pod Podkarpacie. Ustalone jest, że w Rzeszowie ponieważ jest w miarę duża grupa osób, ale nie możemy też zapominać o innych użytkownikach skoro ma być nas więcej
Co to spotu mam taki pomysł, aby zorganizować między miastowy i spotkać się naszą grupą Podkarpacką z kolegami z Lubelskiej grupy w połowie drogi dajmy na to Zalew Janów Lubelski w jakiś ładny dzień w Maju.
Nie każdy bowiem będzie mógł pojechać na zlot do Czaplinka więc możemy u Nas zrobić np. Grila co o tym sądzicie? Raz na dłuższy czas nikomu nie zaszkodzi taka integracja
Czekam na waszą opinie.
ja tez jestem za
Damiano9988 napisał(a):Co do następnego spotu proponuję, aby każdy się wypowiedział na dany termin jaki mu odpowiada w (~)
Ze mną to różnie bywa, ale generalnie postaram się dostosować. Wstępnie odpowiada mi 28-29 lub ewentualnie po świętach 11-12
Damiano9988 napisał(a):... więc możemy u Nas zrobić np. Grila co o tym sądzicie? Raz na dłuższy czas nikomu nie zaszkodzi taka integracja ....
Grill powiadasz ...
PS: szukam kierowcy.
PS2: https://www.facebook.com/events/1592411934323726/
Ktoś jest chętny, bo ja się wybieram, rok temu były fajnie (Adek nie pokazuj zdjęć Kamili).
https://plus.google.com/u/0/photos/1071 ... lezvtc31NA
Ostatnio edytowano 16 mar 2015, 21:55 przez Adventure184, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Po świętach 11-12 powinno być już cieplej. Więc wypowiadać się
. Ja będę bezalkoholowy – ale wyjazd i przyjazd będzie do Leżajska, nie do Rzeszowa. Więc będę mógł ewentualnie kogoś tam zabrać/odstawić.
- Od: 8 mar 2012, 20:50
- Auto: Mazda 3 Kintaro 2.0 150KM LF (BK)
była: 626 2.0 115KM FS (GF)
Adek311092 napisał(a):Eeeee to jak to zgarniasz prestiżową posadę i uciekasz, to coś chyba nie halo
Zawiało nutką zazdrości kandydata
Dopisano 17 mar 2015 18:11:
Adventure184 napisał(a):Ktoś jest chętny, bo ja się wybieram, rok temu były fajnie (Adek nie pokazuj zdjęć Kamili).
A ładnych hostess nie było?
phoenx napisał(a):Adek311092 napisał(a):Eeeee to jak to zgarniasz prestiżową posadę i uciekasz, to coś chyba nie halo
Zawiało nutką zazdrości kandydata
Dopisano 17 mar 2015 18:11:Adventure184 napisał(a):Ktoś jest chętny, bo ja się wybieram, rok temu były fajnie (Adek nie pokazuj zdjęć Kamili).
A ładnych hostess nie było?W tym paskudnym krakowie to i hostessy szału nie robią
I tak jeszcze po koledze brałeś te dziewczyny...

Kamila widziała i jest teraz bardzo dowartościowana. Dzięki Vałek, czuję się piękniejsza!
Damiano9988 napisał(a):Czekam na waszą opinie.
Kiedy spot ?
PRze pasuje pierwszą stronę coś rozruszać i zaktualizować
Pomyśl o tym