Już się nie mogę doczekać na tył. Przy okazji zostaną wymienione tuleje na tylnych wahaczach poprzecznych.
Mazda3 BK LF '04 Top Sport Monte Carlo Yellow
adidom napisał(a):Stary amortyzator mogłem bez większego wysiłku całkowicie schować
Mój nawet nie podnosił się pod własnym ciężarem .
Wczoraj zostały wymienione tylne amortyzatory, górne mocowania i poduszki. Również olej i filtr oleju oraz płyn w chłodnicy.
Teraz razem ze sprężynami eibach pro kit mam zawieszenie Bilstein B12
Jest odrobinę twardziej niż na oryginalnych amorkach ale za to auto lepiej trzyma się drogi na nierównościach i na zakrętach
Teraz razem ze sprężynami eibach pro kit mam zawieszenie Bilstein B12
Jest odrobinę twardziej niż na oryginalnych amorkach ale za to auto lepiej trzyma się drogi na nierównościach i na zakrętach
adidom napisał(a):Również olej i filtr oleju oraz płyn w chłodnicy.
I Ciebie spytam – jaki olej zalałeś i jaki filtr?
I od razu drugie – zmieniałeś płyn w całym obiegu (w sensie spuszczenia całkowitego) i zalałeś czy tylko uzupełnienie?
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Piękna sprawa
bedziesz na zlocie w czaplinku ? Jesli ta to chetnie bym wpadl na chwile 
W sumie nie wiem, mam slub w maju tego roku i ciezko z czasem ale chcialbym wpasc na chwile.
Prawdopodobnie przyjechalbym clio albo e30, kombi juz raz byla
Chyba, ze do tego czasu pojawi sie jakas nowosc w zbiorach, a jest taka szansa ale czas pokaze
Chyba, ze do tego czasu pojawi sie jakas nowosc w zbiorach, a jest taka szansa ale czas pokaze
jest twardziej niz bylo
Ale to teraz dopiero musi byc deska
jak z tymi lusterkami?

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Jest delikatnie twardziej ale lepiej auto wybiera nierówności i komfort jazdy jest lepszy
Z lusterkami jeszcze nic nie modziłem. Zrobię je jak przyjdzie lotka
Przyjedź e30 bo to kolejne twoje nietuzinkowe auto w które masę pracy i kasy włożyłeś
Z lusterkami jeszcze nic nie modziłem. Zrobię je jak przyjdzie lotka
radzi89 napisał(a):W sumie nie wiem, mam slub w maju tego roku i ciezko z czasem ale chcialbym wpasc na chwile.
Przyjedź e30 bo to kolejne twoje nietuzinkowe auto w które masę pracy i kasy włożyłeś
No pewnie tak tez zrobie
Zamowiles juz lotke
?
Zamowiles juz lotke
sam jestez z Azji
Edytowales posta byku dlatego nie odswiezylo watku. Przymierzales? Pasuje? 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ja tylko zamontujesz wrzucaj fotki 
Już prezentuje się naprawdę świetnie
lotka dodatkowo spotęguje efekt więc czekamy na aktualizację 
można wiedzieć dokładniej z jakiego źródła właśnie to zamówienie?
można wiedzieć dokładniej z jakiego źródła właśnie to zamówienie?
- Od: 15 sty 2014, 00:31
- Auto: Mazda3 BK 2.0
Top Sport '05
Link do aukcji gościa który miał te lotki teraz widzę że zostały tylko z ala carbonu
http://www.ebay.com/itm/2004-2008-MAZDA-3-MPS-Style-HATCHBACK-REAR-CARBON-SPOILER-M3-MAZDA3-/271732428516?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f4483cee4
http://www.ebay.com/itm/2004-2008-MAZDA-3-MPS-Style-HATCHBACK-REAR-CARBON-SPOILER-M3-MAZDA3-/271732428516?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f4483cee4