OPOLE – spotkania regionalne
Witam,
mam dość nietypowe pytanie. Czy ktoś się orientuje gdzie na Opolszczyźnie lub Śląsku mogliby mi zamontować w miejsce oryginalnej navi mazdy tablet tak żeby to działało bo ja niestety w tej tematyce zielony i wole tego nie ruszać
Aha i oczywiście jaki by był przybliżony koszt takiej roboty ?
mam dość nietypowe pytanie. Czy ktoś się orientuje gdzie na Opolszczyźnie lub Śląsku mogliby mi zamontować w miejsce oryginalnej navi mazdy tablet tak żeby to działało bo ja niestety w tej tematyce zielony i wole tego nie ruszać
U mnie może być ciężko jeżeli chodzi o zloty z wiadomych przyczyn ale co i jak to się w praniu okaże
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
A ja w robocię siędzę
Może w tygodniu jakiegoś spota
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Ja do 2 kwietnia jestem w D.Przyjeżdżam na święta i 6 kwietnia po południu muszę wracać.Później przyjeżdżam 30 kwietnia i jestem do 11 maja.

kiedy planujecie jakiegoś spota? Co prawda jestem we wrocławiu ale może bym wpadł jakby termin mi pasował 
- Od: 13 mar 2012, 15:40
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 MZR-CD 150KM 2002 rok
viewtopic.php?f=331&t=169015
Mazda 6 GH 2.5 L5-VE 170 KM 2008
viewtopic.php?f=331&t=200456&view=unread#unread
Heja ekipa . Jak udał się Wam spot w niedzielę bo nikt nic nie zamieścił tutaj 
Widzę że 3 auta są już na liście do Czaplinka i może fajnie by było poprawić chociaż trochę frekwencję z ubiegłego roku i 5 aut by się uzbierało
Leszek a Ty jak w tym roku -dasz radę czy budowa już rozpoczęta bo gdzieś otarło mi się info że może Cię nie być w Czaplinku.
Widzę że 3 auta są już na liście do Czaplinka i może fajnie by było poprawić chociaż trochę frekwencję z ubiegłego roku i 5 aut by się uzbierało
Leszek a Ty jak w tym roku -dasz radę czy budowa już rozpoczęta bo gdzieś otarło mi się info że może Cię nie być w Czaplinku.

Ja tym razem jadę trochę inaczej jak w zeszłym roku w związku z takim terminem zlotu. My w komplecie (familia) wyjeżdżamy we wtorek (przed zlotem) do Darłowa i z tamtąd ruszymy w sobotę o 6:00 na Czaplinek i o 8:00 wbijemy się na lotnisko także Michał w tym roku może z Piotrkiem się ustawicie na Czaplinek a wracać będziemy razem do Opola w niedzielę po śniadaniu.