Tutaj się witamy
Witam Wszystkich, jestem posiadaczem Mazdy 6 z którą miałem przez ostatnie dwa miesiące niezły kłopot. Postanowiłem się zarejestrować i podzielić tym jak u mnie problem został rozwiązany.
pozdrawiam
pozdrawiam
jacekxx napisał(a):Witam wszystkich
makaronek napisał(a):Witam
cobraswiecie napisał(a):Witam
kzgjoke16 napisał(a):Witajcie Mazdowicze
wierzba76_90@ napisał(a):To i ja mogę się oficjalnie przywitać
pawelek123 napisał(a):Witam
centrum-sprzegla napisał(a):Serdecznie witamy
AvePretorian napisał(a):Witam Wszystkich

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witajcie koledzy, od listopada 2014roku jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 kombi GY z silnikiem 2.0 diesel o mocy 136km, jest to wersja TS i prawdopodobnie jedna z nielicznych w Polsce po przekładce.
Pochodzę z okolic Zielonej Góry mam na imie Marcin i mam 27lat.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,zwłaszcza z woj. lubuskiego
Pochodzę z okolic Zielonej Góry mam na imie Marcin i mam 27lat.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,zwłaszcza z woj. lubuskiego
- Od: 2 mar 2015, 22:19
- Auto: Mazda 6 Kombi TS
2003r
2.0 diesel
136km
serdecznie witam wszystkich posiadaczy "madzi"
Mój nabytek to mazda 3 1.6 b/g sedan z 2004r , piękność zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz wzieła góre nad pryszczami w różnych miejscach oraz wszedzie dół drzwi ma lakier w nierównościach (pęcherze).
mam nadzieję że to udany zakup. Pozdrawiam
Mój nabytek to mazda 3 1.6 b/g sedan z 2004r , piękność zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz wzieła góre nad pryszczami w różnych miejscach oraz wszedzie dół drzwi ma lakier w nierównościach (pęcherze).
mam nadzieję że to udany zakup. Pozdrawiam
- Od: 3 mar 2015, 15:35
- Auto: Mazda 3 1.6 sedan 2004
Witam, mam na imię Tomek i od tygodnia jestem nie tylko posiadaczem Mazdy 6 kombi 1.8 z końcówki 2005, ale też użytkownikiem tego forum;)
-
tomaszj88
Witam !
Na forum jestem od jakiegoś czasu, mam juz drugą 323f bg, ale dopiero teraz podstanowiłem się ujawnic
Na forum jestem od jakiegoś czasu, mam juz drugą 323f bg, ale dopiero teraz podstanowiłem się ujawnic
-
Mdisaster
Witam wszystkich od niedawna stalem sie posiadaczem Mazdy 5 1,8 2006r juz mam pare pytan ale to jak ogarne sie na forum pozdraiwam posiadaczy tych autek 

-
kaskader
Witam Wszystkich Mazdomaniaków!
Właśnie otrzymałem w prezencie od rodziny Xedosa 6 i mam zamiar ją uruchomić, przywrócić do stanu świetności i ocalić od zapomnienia.
Tym samym będę pewnie trochę bywał na forum i korzystał, na tyle ile to możliwe, z Waszej "Skarbnicy Wiedzy".
Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
Właśnie otrzymałem w prezencie od rodziny Xedosa 6 i mam zamiar ją uruchomić, przywrócić do stanu świetności i ocalić od zapomnienia.
Tym samym będę pewnie trochę bywał na forum i korzystał, na tyle ile to możliwe, z Waszej "Skarbnicy Wiedzy".
Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
-
raffijad
Niskie ukłony wszystkim forumowiczom. Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 Sport 2007 od kilku miesięcy. Niestety nie bylo okazji sie przywitać, ciężka grypa i niestety szpital. Ale wszystko w miarę wróciło do normy i mam nadzieję pilnie udzielać się na forum.
- Od: 21 lis 2014, 10:56
- Auto: Mazda CX-5 KE Sport Nav
SKYACTIV-G 2.0 (PE)
FWD / MT 165KM
2014
majstermpl napisał(a):Witajcie
Wuja0 napisał(a):Cześć
Piotrex44 napisał(a):serdecznie witam
tomaszj88 napisał(a):Witam
Mdisaster napisał(a):Witam
kaskader napisał(a):Witam
raffijad napisał(a):Witam
kotek19.90 napisał(a):Witam
mavil napisał(a):Niskie ukłony

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam.
Jestem na forum od kilku dni a zapomniałem się przywitać
Mieszkam w Bydgoszczy i szukam swojej pierwszej mazdy a dokładnie 6 2.0 pb 2008-2009 rok najlepiej w kombi. Szczerze jestem trochę podłamany , mój budżet to 38tys. i nic sensownego nie mogę zaleźć.
Mazd jest jak na lekarstwo, może dla tego że takie dobre i nie opatrzone ja fordy ,vw czy ople.
Dlaczego mazda , przedtem miałem trzy nissany i byłem z nich baaardzo zadowolony więc mam nadzieje , że kolejny japończyk mnie nie zawiedzie
Nawiasem mówiąc nie wiem dla czego nissan przestał produkować samochód klasy średniej.
Pozdrawiam Jacek
Jestem na forum od kilku dni a zapomniałem się przywitać
Mieszkam w Bydgoszczy i szukam swojej pierwszej mazdy a dokładnie 6 2.0 pb 2008-2009 rok najlepiej w kombi. Szczerze jestem trochę podłamany , mój budżet to 38tys. i nic sensownego nie mogę zaleźć.
Mazd jest jak na lekarstwo, może dla tego że takie dobre i nie opatrzone ja fordy ,vw czy ople.
Dlaczego mazda , przedtem miałem trzy nissany i byłem z nich baaardzo zadowolony więc mam nadzieje , że kolejny japończyk mnie nie zawiedzie
Pozdrawiam Jacek
- Od: 5 mar 2015, 12:16
- Auto: mazda 6 GH 2008r 2000cm3 147km automat
Witam forumowiczow 
Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem Mazdy3 1,6 z 2009 roku
Juz mam jedno pytanko do jakiegos doswiadczonego posiadacza mazdy, ale nie chcialbym zasmiecac forum. Mozecie mi kogos polecic ?
Pozdrawiam
Lukasz z Danii
edit by stachan:
Skontaktuj się z widmo82
Juz mam jedno pytanko do jakiegos doswiadczonego posiadacza mazdy, ale nie chcialbym zasmiecac forum. Mozecie mi kogos polecic ?
Pozdrawiam
Lukasz z Danii
edit by stachan:
Skontaktuj się z widmo82
- Od: 7 mar 2015, 16:03
- Auto: Mazda 3 1,6 2009 hatchback
Witam wszystkich forumowiczów.
- Od: 7 mar 2015, 19:26
- Auto: Poszukiwana Mazda 5 , nowy model
klape napisał(a):Witam forumowiczow
Pozdrawiam
Lukasz z Danii
edit by stachan:
Skontaktuj się z widmo82
Nie posiadam wiarygodnej wiedzy o BL więc marne szanse z pomocy.
Zakładaj wątek, nie bój się! Zapoznaj się ze strukturą forum, wybierz własciwy dział, dokładnie opisz sprawę... oczywiście jeśli nie znalazłeś pomocy w innym juz istniejącym wątku na forum (zaprzyjaźnij sie z wyszukiwarką). Może dopisz się do już istniejacego podobnego wątka.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Witam wszystkich forumowiczów ,niedawno kupiłem mazde 323 bj ditd 90kM . Mimo zaawansowanego wieku mam 48 lat jest to moje pierwsze auto-tak więc proszę o wyrozumiałość .Krzysiek
-
zdz
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem mazdy od dwóch lat. Szukajac auta nie bralem tej marki pod uwage. Potrzebowalem samochodu przestronnego, wygodnego i przede wszystkim pieciodrzwiowego aby zainstalowac fotelik
Zawodowo zajmuje sie autami wiec aspekty techniczne nie stanowily problemu, lecz auto musi mi sie przede wszystkim podobac. I trafila mi sie mazda 6 w pakiecie AERO ktora mnie urzekła
Pozdrawiam
Jestem posiadaczem mazdy od dwóch lat. Szukajac auta nie bralem tej marki pod uwage. Potrzebowalem samochodu przestronnego, wygodnego i przede wszystkim pieciodrzwiowego aby zainstalowac fotelik
Pozdrawiam
-
Golfowiecxj6