Mazda3 BK LF '03 Aero, Top Sport
Tylko że przy czarnym zawsze koło się będzie wydawało mniejsze niż jest. A ten grafit jest mega 

chłopaki na VT zrobili mi również czarne i kolo zginęło niespecjalnie mi się podobało
ragun----->gdyby mieli siedzibe w krakowie to zapewne bym skorzystał z ich usługi chociaż musze najpierw sprawdzic ceny malowania w KRK,ale dzieki wielkie za info
beny------>chetnie bym przyciemnił ale strasznie policji sie madzia podoba i lubia mnie kontrolować wiec szyby przednie odpuszcze
ragun----->gdyby mieli siedzibe w krakowie to zapewne bym skorzystał z ich usługi chociaż musze najpierw sprawdzic ceny malowania w KRK,ale dzieki wielkie za info
beny------>chetnie bym przyciemnił ale strasznie policji sie madzia podoba i lubia mnie kontrolować wiec szyby przednie odpuszcze

korzystał ktoś z was ze sklepu dexelia?maja tam goście sprzegło orginał do mazdy
http://allegro.pl/sprzeglo-oryginal-maz ... 51378.html i tak sie zastanawiam czy aby napewno jest to orginał niby jest oznaczenie fomoco ale jak sie wpatrzycie to jest też oznaczenie producenta sachs gdzies czytałem że to właśnie sachs produkował sprzegła do mazdy i tak sie zastanawiam czy jest jakaś różnica pomiedzy sprzegłem oem a zamiennikiem sachsa bo cena jest ta sama praktycznie

oryginał Mazda , brałem tu katalizator – wszystko ok
http://allegro.pl/mazda-3-mazda3-03-09- ... 36700.html

Sprzęgło brałem w Foxie , co do szczegółów podzwoń , popytaj
z twojego linku
" Na zestaw składa się:
Tarcza sprzęgła,
Docisk sprzęgła,
Łożysko sprzęgła,
pin ustalający "
z twojego linku
" Na zestaw składa się:
Tarcza sprzęgła,
Docisk sprzęgła,
Łożysko sprzęgła,
pin ustalający "
bambam89 napisał(a):kusi mnie żeby już założyc letnie koła w sumie juz chyba zimy niebedzie
Powiem Ci, że jak dziś o 8 rano wyszedłem na zewnątrz, to byłem przekonany, że zima wraca O_o
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
bambam89 napisał(a):kusi mnie żeby już założyc letnie koła w sumie juz chyba zimy niebedzie
Kusić musi strasznie!
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
strasznie mnie drażnią te stalówki na przyszły rok napewno kupie alusy
wiem jak jest bo koncze robote o 2 w nocy i musze skrobac szyby ale jak wstaje to swieci słońce sprawdzałem pogode długoterminową i raczej na plusie
dzisiaj już mnie nosiło żeby je założyć nie wiem czy jutro też się powstrzymam 

Teraz, to chyba nie najlepsza pora do wrzucenia letnich butów. Pojeździsz jeszcze trochę, napatrzysz się w tym czasie na nielubiane stalówki, to w przyszłym roku, nie będzie takiej siły, która by Cię odwiodła od zakupu alusów na zimę. 
wydziargane na petrowym SGS4
petro napisał(a):Teraz, to chyba nie najlepsza pora do wrzucenia letnich butów. Pojeździsz jeszcze trochę, napatrzysz się w tym czasie na nielubiane stalówki, to w przyszłym roku, nie będzie takiej siły, która by Cię odwiodła od zakupu alusów na zimę.
już sie wystarczająco napatrzyłem i niepotrzebuje już wiekszej motywacji do kupna alusów na zime:P
jak bedzie dalej taka pogoda to u mnie też zawitają w soboteragun napisał(a):u mnie lato zawitało już w sobotęale to tylko dlatego, że oba komplety mam wyważone i mogę w każdej chwili sobie przerzucić