makmarc napisał(a):xRafalx napisał(a):KocurTylko wywalił bym te dzienne i zamontował żarówki LED do soczewek od halogenów
Wtedy było by super
To cieszę się, że ktoś ma takie zdanie jak ja
też mam takie samo zdanie

www.mazdaspeed.pl
makmarc napisał(a):xRafalx napisał(a):KocurTylko wywalił bym te dzienne i zamontował żarówki LED do soczewek od halogenów
Wtedy było by super
rafalmazda6 napisał(a):makmarc napisał(a):xRafalx napisał(a):KocurTylko wywalił bym te dzienne i zamontował żarówki LED do soczewek od halogenów
Wtedy było by super
też mam takie samo zdanieno ale wpakowałem dzienne na szybko, żeby żarniki oszczędzać i wyszło jak wyszło
i tak są na nich 2 warstwy folii lekko przyciemniającej i już ich tak nie widać jak było wcześniej
ale i tak coś będę musiał z tym zrobić
lampy i tak będę musiał rozkleić i skleić jakoś lepiej, żeby nie parowały i przy okazji dokładniej doczyścić, bo miejscami widać jakieś minimalne pozostałości chromu w tych kratkach, co mnie irytuje
instalację wykorzystałbym od aktualnych drl'i, a żarówkę wystarczy wymiar odpowiedni złapać i wszystko? Dobrze myślę?
a chyba jeszcze tam jakieś mocowanie potrzebne by było od oryginalnych halogenów?
Przemysław napisał(a):Jakim sprzętem zdjęcia cykane?
Przemysław napisał(a):nówka sztuka u mnie leży
mln napisał(a):Green Mica powiadasz
em_dzej napisał(a):Umyłeś
rafalmazda6 napisał(a):eurotax wycenił mi Madzię na... 9 752 zł skoro jeszcze rok temu była wyceniona na 14 700 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość