a co ja pacze ... pacze i widzę same 3 kitinek napisał(a):Tośmy się spotnęli, ja wąchałem dywaniki i brudziłem ręce, a reszta gadała o pupie Maryni![]()
Pytomki... rachunek wyślę pocztą
ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
o strażak
. Kaj żeś był pieronie jeden. Słyszałem że sprzedałeś szóstkę, ale wygląda na to że to była plotka. Napisz na PW namiary na ciebie to się stykniemy i pogadamy.
Ziomki, organizuję wypad na paintballa (Łochowice), mam jeszcze klika miejsc, termin 9.11. od ok 11:00 do bólu, w trakcie grillowanie/ogniskowanie/picie, koszt 80/os + żarcie/picie. Kto chętny to pisać. pozdro 
Siema Tinek, również dostałem info od Pytona. Niestety muszę odmówić. Pewnie z tych samych powodów co u bieskiego. Będę imprezował imieniny syna. Bieski, za pamięci, wszystkiego naj...
są już znane terminy zlotów na 2015
zapraszam do kalendarium.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Hej chłopaki jestem tu nowy,ponieważ swoja mazdę posiadam dopiero od paru miesięcy. Mam nadzieje ze niedługo poznamy sie bo w naszym województwie widuje wiele mazdeczek
posiadam Mazde 6 z 2003 roku GY TS z silnikiem diesla o mocy 136konnej.
mieszkam na trasie pomiędzy Zielona Góra a Krosnem Odrzańskim
pozdrawiam

posiadam Mazde 6 z 2003 roku GY TS z silnikiem diesla o mocy 136konnej.
mieszkam na trasie pomiędzy Zielona Góra a Krosnem Odrzańskim
pozdrawiam
- Od: 2 mar 2015, 22:19
- Auto: Mazda 6 Kombi TS
2003r
2.0 diesel
136km
Witamy, witamy..
długo nic się nie działo, więc może w niedzielę moglibys się zebrać do kupy na jakieś spotkanie?
Odezwę się do piksela żeby w końcu reksa wyprowadził z podwórka.
długo nic się nie działo, więc może w niedzielę moglibys się zebrać do kupy na jakieś spotkanie?
Odezwę się do piksela żeby w końcu reksa wyprowadził z podwórka.
no jeżeli dam rade to postaram się stawić, wielu was jest??
- Od: 2 mar 2015, 22:19
- Auto: Mazda 6 Kombi TS
2003r
2.0 diesel
136km
Witamy na pokładzie 
Trochę Nas było z ZG, ale się wykruszyli
misiak masz kontakt z Pytonem i Dżastą? Bo widzę, że całkiem usunęli konta. Do siemka i bieskiego nie mam numeru nawet. Do tinka mogę przedzwonić, może będzie w ZG akurat
Trochę Nas było z ZG, ale się wykruszyli
misiak masz kontakt z Pytonem i Dżastą? Bo widzę, że całkiem usunęli konta. Do siemka i bieskiego nie mam numeru nawet. Do tinka mogę przedzwonić, może będzie w ZG akurat
Mam namiary i odezwę się do nich ;–)
Ostatnio edytowano 3 mar 2015, 00:59 przez misiak89-89, łącznie edytowano 1 raz
Jak będziecie coś organizować to chętnie się pojawię 
- Od: 24 wrz 2014, 09:44
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 Turbo
No dobra to co spot na makro a jak będzie słaba pogoda to parking Carrefoura. Niedziela, godz 17, może być?
misiak89-89 napisał(a):No dobra to co spot na makro a jak będzie słaba pogoda to parking Carrefoura. Niedziela, godz 17, może być?
Jo