Dzisiaj prowizorycznie pozaklejałem otwory technologiczne w drzwiach przednich oraz boczki w miejscach, które trzeszczały. Póki co, zależało mi własnie na tym, by boczki nie trzeszczały/brzęczały, dlatego też jest to prowizorka. Efekt został osiągnięty. Więcej może jak będzie ciepło
Mazda 626 GW FP '98 1.8 LPG aka Rdzawa Ulicznica
Dziękuję 
Dzisiaj prowizorycznie pozaklejałem otwory technologiczne w drzwiach przednich oraz boczki w miejscach, które trzeszczały. Póki co, zależało mi własnie na tym, by boczki nie trzeszczały/brzęczały, dlatego też jest to prowizorka. Efekt został osiągnięty. Więcej może jak będzie ciepło
Zdjęć nie robiłem bo i nie ma czego 
Czym klejone? 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Same przody robiłeś? Dużo poszło z rolki?
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Tak, tylko przody. Tyl mam prawie do zera odciety w ustawieniach radia. Nie potrafie odpowiedziec, gdyz rolka nie byla nowa, jednak wychodzi na to, ze na otwory powinna wystarczyc jedna rolka. Na boczkach to doslownie malenkie kawalki byly mi potrzebne.
Send by Taptalk
Send by Taptalk
jest robota do zrobienia. Jeśli czas pozwoli to zajmę się tym w weekend. Będzie demontaż reflektorów i mycie ich wewnątrz. Odbłyśniki są ok, jednak brudu sporo. A wszystko przez małą dziurkę po kamykach w szkle. Chce je wymyć i zakleić. Foty oczywiście się pojawią 
Taki psikus 
Drugi psikus zdarzył się w sobotę. Jak się nie ma rajdówki, to się rajduje tym czym się da
Przyszalałem za bardzo w lesie, zapomniałem o hopce i.... hop! Chwilę później kontrolki się zaświeciły, światła przygasły i jestem bez prądu
Okazało się, że miałem luźną klemę od aku
Tak, moja GW nie ma lekko
Drugi psikus zdarzył się w sobotę. Jak się nie ma rajdówki, to się rajduje tym czym się da
Przyszalałem za bardzo w lesie, zapomniałem o hopce i.... hop! Chwilę później kontrolki się zaświeciły, światła przygasły i jestem bez prądu

Tak, moja GW nie ma lekko

Damiano9988 napisał(a):na boogato
Na bogato to było w bagażniku
Dopisano 4 mar 2015, 10:24:
Dzisiaj wpadła oliwa, jutro podjadę po filterek i w weekend wymiana
Zapowiadany wczesniej olej wleciał dzis do silnika. W tym miejscu dziekuje kolegom z dzialu technicznego za pomoc
Podczas pracy przydał się profesjonalny podnośnik
I filterek już na swoim miejscu

Podczas pracy przydał się profesjonalny podnośnik

I filterek już na swoim miejscu
Wczoraj nabyłem dwie oponki letnie do Rdzawej. Może dziś uda mi się je wrzucić na felgi i zakładam letnie. Zimówki kładą się tak na zakrętach, że strach jechać. Wszystko wskazuje na to, że to koniec inwestycji w GW.
Kilka dni temu przepaliła mi się żarówka mijania. Wpadły (z polecenia bieskiego – dzięki
) Tungsram Megalight Ultra. Świecą o niebo lepiej, niż wcześniejsze no name. Ładne, jasne, białe światło
Przy nich postojówki wyglądały jak świeczki, ale że Mazda ciągle na "rozstaju dróg", to nie szarpałem się na jakies hiper LEDy. Zakupiłem najzwyklejsze W5W 5xLED SMD. W dzień wygląda tak sobie, w nocy spoko, choć są "niebieściejsze" niż mijania, dużo "niebieściejsze" 
PS. Same postojówki odpalone w nocy aparat widzi je jako żywo niebieskie
Razem z mijania wygląda to już bardziej realnie

PS. Same postojówki odpalone w nocy aparat widzi je jako żywo niebieskie
Razem z mijania wygląda to już bardziej realnie
Podczas focenia na konkursiwo w Kotlinie Kłodzkiej.
Niestety moja fotograferka spsuła najlepsze ujecie
Dzisiaj chyba wycieczka na SKP w celu zweryfikowania co stuka w zawiasie i zamawiam części.
Niestety moja fotograferka spsuła najlepsze ujecie
Dzisiaj chyba wycieczka na SKP w celu zweryfikowania co stuka w zawiasie i zamawiam części.