Subaru Impreza GC EJ20 '99 N/A 125hp
i moja niebieska
bo czarna już ma hehe

Subaru bez chlapaczy to jak audi bez diesla.Niby może być,ale czegos brakuje 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
No to po 6godzinach n@kurwiania młotami,szlifierkami i palnikami,tylny stabilizator zamontowany 

testy staba były? jest pozytywnie?
kiedy alu ląduje na aucie bo ciekawość mnie zżera:P
kiedy alu ląduje na aucie bo ciekawość mnie zżera:P
Testów konkretnych nie było kiedy,ale auto zdecydowanie przestało yć tak masakrycznie podsterowne,dzisiaj jak popadało ,to nawet dupką zarzuciło ;–).Konkretnie to potestuję jak wlecą rozpórki,zwłaszcza na tył i ustawię kąty i negatywy.Generalnie jak to porobię to jedyną wadą bedzie śmiesznie długi magiel,ale krótkiego nie będę ładował,bo to by była przesada.
Kółka wlatują najprawdopodobniej we wtorek.
Kółka wlatują najprawdopodobniej we wtorek.
Magle z GT bywają czasami do kupienia za cenę baku paliwa
dopiero krótsze są kosztowne..

jak porównywałem ze starym maglem z GT u Mariusa ,to różnica do N/A jest żadna.Mazda 323f to przy tym majstersztyk 
0,5 obrotu to jednak jest dość pokaźna różnica.

Kurde jak liczyliśmy z Mariuszem to wychodzila ta sama liczba obrotów,ale to byla operacja przez telefon może jakiś błąd sie wkradł.Jesteś pewien ze gt ma 0.5 obrotu mniej?jesli tak to zmienia postać rzeczy...
Powinno być 3,0/1 w GT i 3,5/6 w NA. Policz, będziesz wiedział. Może masz magiel z GT.
To ile ma 323F?
To ile ma 323F?

Nie pamiętam,ale pierwsze co mnie uderzylo jak się przesiadłem z BJ to imprezy ,to ze musze więcej kręcić kierownicą.Kilka razy nawet o mało co bym zahaczył o inne auto,bo po 9latach jeżdżenia mazdami z przyzwyczajenia krecilem tyle ile w mazdzie bym musial
Zreszta najlepsze porównanie mialem na OeSie ,w imprezie nie nadążałem kręcić,w mazdzie nie mialem tego problemu.
Dopisano 02 mar 2015 19:01:
Ale z tego co pamiętam to w imprezie mam 2,5 i o te pól właśnie za dużo...dzisiaj sprawdzę.
Zreszta najlepsze porównanie mialem na OeSie ,w imprezie nie nadążałem kręcić,w mazdzie nie mialem tego problemu.
Dopisano 02 mar 2015 19:01:
Ale z tego co pamiętam to w imprezie mam 2,5 i o te pól właśnie za dużo...dzisiaj sprawdzę.
2,6 to mają magle z STi, które kosztują 2 koła 

Fak ,literowka .oczywiście mam 3,5 
Dopisano 02 mar 2015 19:22:
Sprawdziłem na kropce i tak jak myślałem.W n/a jest 3.2 a w gt 3.0
Czyli tak jak pamiętałem,jak gadałem z Mario przez Tel i sprawdzaliśmy to bylo ze roznica jest nawet niecałe pól obrotu.Lipa trochę.
Dopisano 02 mar 2015 19:22:
Sprawdziłem na kropce i tak jak myślałem.W n/a jest 3.2 a w gt 3.0
Czyli tak jak pamiętałem,jak gadałem z Mario przez Tel i sprawdzaliśmy to bylo ze roznica jest nawet niecałe pól obrotu.Lipa trochę.
To już sam nie wiem. Siedziałem kiedyś w TypeR przełożonym na maglu z wolnossaka
i miał 3,5.
A jak jesteś odważny to można bardzo skrócić
A jak jesteś odważny to można bardzo skrócić

OMG jak można włożyć magiel z n/a do type R??? To tak jakby Megan Fox zeswapować brodę Magdaleny Shejbal

A jak z trwałością,bezpieczeństwem tego wihajstra?no i koszta? Bo rozumiem ze piszą "na pól"masz na myśli to co wkleil Bartek?
Poczytalem troche i to lekki hardcore jest.nikt nie wie jak z trwałością i podobno wykańcza pompy wspomagania,które jak wiemy w subarakach nie sa jakies mega trwałe ;–)
Poza tym jazda na codzien czy w trasie(korygowanie toru jazdy przy 100km+) to może być niezla jazda
Dopisano 03 mar 2015 13:54:
U mnie juz lato
Jeszcze tylko chlapacze,bębny na czarno i finito.
Poza tym jazda na codzien czy w trasie(korygowanie toru jazdy przy 100km+) to może być niezla jazda
Dopisano 03 mar 2015 13:54:
U mnie juz lato
Jeszcze tylko chlapacze,bębny na czarno i finito.