(Koniec historii) Mazda Xedos 6 CA "Calafiornia"
przecież on nie ma gazu... 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Maksiu921 napisał(a):Chlopie na czym?!gaz jest do kuchenek. Nie uznaje gazu w samochodach i ropniakow
czyste 95%
e tam dobra sekwencja i do przodu, ale jak kto woli
( wgl. jakieś boom się zrobiło że gaz to zło wielkie zło itp dziwny ten świat )
krzysek71 napisał(a):Dobry gaz nie jest zływolę tankować za 1.70
co racja to racja

- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Chmielu^^ napisał(a):Maksiu921 napisał(a):Chlopie na czym?!gaz jest do kuchenek. Nie uznaje gazu w samochodach i ropniakow
czyste 95%
e tam dobra sekwencja i do przodu, ale jak kto woli![]()
( wgl. jakieś boom się zrobiło że gaz to zło wielkie zło itp dziwny ten świat )
krzysek71 napisał(a):Dobry gaz nie jest zływolę tankować za 1.70
co racja to racja
+1
A po co mi koło zapasowe , jak od ponad 16 lat jeżdzę autem tylko, raz złapałem kapcia , i to na parkingu pod domem.
Tak jak koledzy wyżej piszą , dobra sekwencja i nie wiem że mam gaz , a micha się cieszy jak litr LPG kosztuje poniżej 2 zł:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Maksiu921 napisał(a):Brak mi slow na opisanie jaka nienawiscia zaczynam darzyc juz ten samochod...
Znam to bardzo dobrze, kto śledził temat na forum ten wie. Fajnie fajnie fajnie i ... do tej pory mnie zaskakuje czymś, co mnie od tego samochodu odpycha. Ale... przywiązał się człowiek. O lpg już nie będę spamił, ale naspamię o kole zapasowym – ubezpieczenie opon to w pakiecie z szybami 70 zł na rok, i działa na terenie całego kraju
Ale tak szczerze to najgorsze jest, jak już wyłożysz równowartość, ew więcej niż równowartość a ta jędza ssie z portfela jeszcze chętniej. Zrobisz jedno, drugie... skreślasz to sobie z "to do list", a po tygodniu dopisujesz więcej, niż skreśliłeś

- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
freezoneq napisał(a):po tygodniu dopisujesz więcej, niż skreśliłeś
żeby tylko po tygodniu... :p tzw. "never ending story"
gratki maksiu
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu