Mazda 323f BA GT Z5 '95 kremowa bra str. 58
Swapa na razie chyba nie będzie bo seryjne Z5 już bije jak dawniej i nie traci płynów ustrojowych:) Autko po wizycie u pana Wiesia  zostało naprawione, a My z Mietkem, spędziliśmy  bardzo ciekawy i pełen uśmiechu weekend:)
zostało naprawione, a My z Mietkem, spędziliśmy  bardzo ciekawy i pełen uśmiechu weekend:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
 Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Najwazniejsze ze będzie hulal jak dawniej  no i przy okazji miło było spędzić trochę czasu w twoim towarzystwie
 no i przy okazji miło było spędzić trochę czasu w twoim towarzystwie 

Nightfallówna
		deejay27 napisał(a): na tą chwilę pewnie jeszcze się nie obudził .
Co zrobiliście biednemu Mieciowi ?
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!

- Od: 1 sie 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998r
Witam. Czy moglby mi ktos doradzic co mam zrobic  Bylam dwa dni temu u mechanika. Diagnoza straszna... po nacisnieciu gumowej rury z przynem chlodniczym pojawil sie olej
 Bylam dwa dni temu u mechanika. Diagnoza straszna... po nacisnieciu gumowej rury z przynem chlodniczym pojawil sie olej  !! Mechanik zaproponowal remont silnika ( wymiana uszczelki pod glowica) plus od razu wymiane rozrządu. Dodatkowo cos wspomnial o tylniej tuleji przedniego wachacza czy jakos tak. Bardzo lubie moja madzie , bo to moj pierwszy samochod i jestem do Niej przyzwyczajona. Jednak czy w ogole oplaca sie pakowac takie pieniadze?  Wspomnial cos ok 3 tys
!! Mechanik zaproponowal remont silnika ( wymiana uszczelki pod glowica) plus od razu wymiane rozrządu. Dodatkowo cos wspomnial o tylniej tuleji przedniego wachacza czy jakos tak. Bardzo lubie moja madzie , bo to moj pierwszy samochod i jestem do Niej przyzwyczajona. Jednak czy w ogole oplaca sie pakowac takie pieniadze?  Wspomnial cos ok 3 tys  :O Co byscie mi poradzili ? Sprzedac i kupic nastepna w lepszym stanie ? Czy wyremontowac?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
 :O Co byscie mi poradzili ? Sprzedac i kupic nastepna w lepszym stanie ? Czy wyremontowac?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam 

!! Mechanik zaproponowal remont silnika ( wymiana uszczelki pod glowica) plus od razu wymiane rozrządu. Dodatkowo cos wspomnial o tylniej tuleji przedniego wachacza czy jakos tak. Bardzo lubie moja madzie , bo to moj pierwszy samochod i jestem do Niej przyzwyczajona. Jednak czy w ogole oplaca sie pakowac takie pieniadze?  Wspomnial cos ok 3 tys
!! Mechanik zaproponowal remont silnika ( wymiana uszczelki pod glowica) plus od razu wymiane rozrządu. Dodatkowo cos wspomnial o tylniej tuleji przedniego wachacza czy jakos tak. Bardzo lubie moja madzie , bo to moj pierwszy samochod i jestem do Niej przyzwyczajona. Jednak czy w ogole oplaca sie pakowac takie pieniadze?  Wspomnial cos ok 3 tys  :O Co byscie mi poradzili ? Sprzedac i kupic nastepna w lepszym stanie ? Czy wyremontowac?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
 :O Co byscie mi poradzili ? Sprzedac i kupic nastepna w lepszym stanie ? Czy wyremontowac?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam rossi2000 napisał(a):deejay27 napisał(a): na tą chwilę pewnie jeszcze się nie obudził .
Co zrobiliście biednemu Mieciowi ?Mam nadzieje że do zlotu spotkanie z Wami go nie zniechęci do kolejnej zabawy
Nie , nie nic nie zrobiliśmy i poszedł grzecznie spać:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
 Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Takie pytania zadajemy w odpowiednim temacie,uzupełnij profil o miejsce zamieszkania będzie łatwiej pomoc.
Czyli zamiast kawy z mlekiem cherbata z prądem i z5 śmiga

Czyli zamiast kawy z mlekiem cherbata z prądem i z5 śmiga

- 

Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
 Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
 Mazda 323f 2.0 V6 GT
A moze mnie ktos pokierowac na odpowiedni temat ?  Dopiero sie zarejestrowalam i jeszcze nie ogarniam co i jak
 Dopiero sie zarejestrowalam i jeszcze nie ogarniam co i jak 

deejay27 napisał(a):Swapa na razie chyba nie będzie bo seryjne Z5 już bije jak dawniej i nie traci płynów ustrojowych:) Autko po wizycie u pana Wiesiazostało naprawione
Tak jest. Auto zostalo naprawione, wymieniona uszczelka pod glowica (okazalo sie, ze przy remoncie silnika mechanik nie dokrecil jednej sruby i uszczelka miala miejsce zeby sie rozwarstwic), uszczelka kolektora wydechowego, ssacego, uszczelka pod deklem, wymieniony olej z filtrem, plyn chlodniczy i okazalo sie, ze jest walniety termostat wiec tez jest nowy. Autko smiga i nagrzewa sie tak jak nigdy wiec super
 Do tego zalozony fabryczny dolot ale tylko na chwile bo przeglad lada dzien i na stozku bym nie przeszedl.
  Do tego zalozony fabryczny dolot ale tylko na chwile bo przeglad lada dzien i na stozku bym nie przeszedl.arafal21 napisał(a):Ooo proszeUPG??
ze co
deejay27 napisał(a): a My z Mietkem, spędziliśmy bardzo ciekawy i pełen uśmiechu weekend:)
Nightfall napisał(a):Najwazniejsze ze będzie hulal jak dawniejno i przy okazji miło było spędzić trochę czasu w twoim towarzystwie
Powiem Wam Panowie, ze z Wami zawsze ejst wesolo
Was znow zobaczyc

deejay, nie taka byla umowa

rossi2000 napisał(a):deejay27 napisał(a): na tą chwilę pewnie jeszcze się nie obudził .
Co zrobiliście biednemu Mieciowi ?Mam nadzieje że do zlotu spotkanie z Wami go nie zniechęci do kolejnej zabawy
Spoko spoko, zyje, ruszam sie, chodze
Margarita907 napisał(a):Witam. Czy moglby mi ktos doradzic co mam zrobicBylam dwa dni temu u mechanika. Diagnoza straszna... po nacisnieciu gumowej rury z przynem chlodniczym pojawil sie olej
!!
Tak jak chlopaki napisali wyzej sa odpowiednie dzialy i na pewno wszyscy sie rzucili juz zeby Ci w tym pomoc
Z tego miejsca chcialem podziekowac wszystkim typ, ktorzy zorganizowali mi weekendowy pobyt w Polsce
 Mechanika, nocleg, czesci, zagospodarowanie tych kilku dni.
 Mechanika, nocleg, czesci, zagospodarowanie tych kilku dni.Nic by sie nie odbylo gdyby nie Crenshaw. Super facet, ogarniacz i stratego
 Kazdemu zycze zeby spotkal takiego goscia na swojej drodze
  Kazdemu zycze zeby spotkal takiego goscia na swojej drodze Oczywiscie dzieki dla deejay27 za ubaw po pachy
 i za to, ze caly czas byles tez z nami
 i za to, ze caly czas byles tez z nami Nightfall, super, ze wpadles
Dzieki rowniez dla Iron, szkoda, ze sie minelismy jak jechales do domu :/
Ogolnie wypad mega udany, swietni ludzie i super atmosfera

Komputer jej dolegal ale mimo wszystko ten dzwiek silnika, ten blow off, cos pieknego
 Komputer jej dolegal ale mimo wszystko ten dzwiek silnika, ten blow off, cos pieknego PS. nie bierz tych felg do Nysy
PS. 2 Twoja zona na prawde swietnie gotuje
Dopisano 23 lut 2015 14:40:
PLANY PLANY PLANY
Nareszcie skora w boczkach
kiera od 3ki obszyta bananowa skora
mieszek w bananowej skorze
renowacja i malowanie felg
dystanse na kola
jakies nakretki lepsiejsze
i moze wreszcie wyczyszczenie, wymycie komory silnika bo az wstyd

Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie
Ostatnio edytowano 24 lut 2015, 14:28 przez Mieczyslaw, łącznie edytowano 1 raz

- 

Darnok - chlopak na opak

- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
 ex 323F BA GT Z5 95'
 ex Suzuki Swift 06'
 6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):Nic by sie nie odbylo gdyby nie Crenshaw. Super facet, ogarniacz i strategoSpory facet o duzym serduchu
Dzieki kolego

Kazdemu zycze zeby spotkal takiego goscia na swojej drodze
PS. nie bierz tych felg do Nysy
PS. 2 Twoja zona na prawde swietnie gotuje
stary, znowu piłeś
dzięki, ale to nic takiego, bo z Ciebie też spoko koleś i było miło Cię ugościć

- 

Keeper of the Art

- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
 Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
 200SX SR20DET 89'
a jak tam mody sie podobaja? bedzie dobrze?

- 

Darnok - chlopak na opak

ex 323F BA GT Z5 95'
 ex Suzuki Swift 06'
 6GH 2.0 Sport 11'
wiem, że masz gust i że będzie dobrze 

- 

Keeper of the Art

200SX SR20DET 89'
Dobrze ze juz wszystko ok

- 

Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
 626 GE KL 92r
 323F BA BP 94r
Mietek, zapomniałem zapytać: JAK TAM NOGA?  

- 

Keeper of the Art

200SX SR20DET 89'
arafal21 napisał(a):UPG Mieciu , Uszczelka Pod Głowicaładna libacja byla
Ano faktycznie, nawet sie sklada do kupy
Crenshaw napisał(a):Mietek, zapomniałem zapytać: JAK TAM NOGA?

dokustykam do konca tygodnia i bedzie w porzadku
 dokustykam do konca tygodnia i bedzie w porzadku   

adidom napisał(a):Crenshaw napisał(a):Mietek, zapomniałem zapytać: JAK TAM NOGA?
Co wy biednemu Mietkowi robicie?? Jak nie Apacz to teraz noga
Dluga historia, jak bede w czaplinku to Ci opowiem

- 

Darnok - chlopak na opak

ex 323F BA GT Z5 95'
 ex Suzuki Swift 06'
 6GH 2.0 Sport 11'