Mazda3 BK LF '03 Aero, Top Sport
bambam89 napisał(a):hehe może masz racjeale moim zdaniem dużo lepiej wygląda nie mogłem znaleźć nic fajnego w sieci
Nie no spoko – przynajmniej nawiązuje do Mazdy
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
bambam89 i Ty nie startowales w konkursie fotograficznym?
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Zgadzam się, świetne zdjęcie. Ta 6 też fajna...
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
bambam89 napisał(a):Bejsu -----> a dzięki dzięki![]()
a teraz zdjecie które zrobił paolo podczas gokardóww kozakach zimowych (łeee mam nadzieje że na przyszła zime uda sie kupić jakies alu)
Masz już gotowca na przyszły sezon i konkurs "Mazda zimą"
-
makmarc
Srebrne z czarnym, tytanowym, grafitowym 

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
makmarc napisał(a):niech ktoś mi powie, że srebrne nie jest piękne
yhh, Marcin ja widziałem kiedyś srebrną multiplę.
widmo82 napisał(a):bambam89 i Ty nie startowales w konkursie fotograficznym?
mój głos miałbyś w ciemno.. i pewnie miałbym dylemat czy przy glosowaniu z pewnej łomżyńskiej faworyty nie zrezygnować

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):yhh, Marcin ja widziałem kiedyś srebrną multiplę.
Ale ja mówię w dalszym ciągu o autach, a Ty schodzisz na inne tematy

macvas napisał(a):mój głos miałbyś w ciemno.. i pewnie miałbym dylemat czy przy glosowaniu z pewnej łomżyńskiej faworyty nie zrezygnować
No wiesz
-
makmarc
Wiem, wiem że Twoja M6 ma specjalne miejsce w moim sercu.. ale taka M3 w pakiecie Aero jaki ma bambam89 zwyczajnie rozwala moją percepcję. Pisałem już gdzieś, że codziennie w drodze do pracy jeździ mi taki klon w/w M3 i ilekroć nań spojrzę, to pluję sobie w brodę
i utwierdzam w przekonaniu, że to jest ten pakiet z gatunku "must have".
Na szczęście nie ma rzeczy niemożliwych, szacher macher w "wacikowym" budżecie a żonka pewnie i tak nie zauważy różnicy jak z brzydkiego kaczątka wyrośnie "aero-opierzona" Magdalena
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Na szczęście nie ma rzeczy niemożliwych, szacher macher w "wacikowym" budżecie a żonka pewnie i tak nie zauważy różnicy jak z brzydkiego kaczątka wyrośnie "aero-opierzona" Magdalena
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
no to teraz sobie pluje w brode że nie puściłem tego zdjecia
na pewno je wyśle w kolejnym konkursie Mazda Zimą ale cicho bo konkurencja nieśpi
zachowajcie głosy do przyszłej tury
dziekuje wszystkim za pozytywne opinie
ja ponad pól roku oszukałem się Madzi w tym pakiecie i przez ten okres musiałem sie poruszać tigrą ze sportowym zawieszeniem to było wyzwanie po naszych rozwalonych drogach czułem sie jak bym traktorem jeżdził
a jeszcze z innej beczki w planach mam zamiar pomalowac felgi na taki kolor myslicie że to dobry pomysł?

a jeszcze z innej beczki w planach mam zamiar pomalowac felgi na taki kolor myslicie że to dobry pomysł?

Też myślałem nad pomalowaniem takich samych jak Twoje felg na taki kolor, fajnie to wygląda na Mazdzie PWL19951 viewtopic.php?f=332&t=169189 , pasuje do srebrnego koloru 
bambam89 napisał(a):
Jest bajecznie z tym kolorem