niech no tylko trochę cieplej się zrobi 
www.mazdaspeed.pl
niech no tylko trochę cieplej się zrobi 
makmarc napisał(a):Czysta i jeszcze bez odprysków, co?
ale dziś już miałem ochotę jedną panią nauczyć jeździć, bo nie dość że spowalniała cały ruch (jechała 40) to w dodatku przytuliła się do prawej krawędzi jezdni tak, że zgarniała cały brud z drogi, który normalnie kierowcy omijają, bo jadą po czystych śladach
no i co miałem zrobić? Zwolniłem, a jak tylko z przeciwka nic nie jechało, redukcja i gaz
makmarc napisał(a):wyliczył mi szybę przednią na 1432zł

dziś przyszła przesyłka i jak dobrze pójdzie to w sobotę się pobawimy 
em_dzej napisał(a):A co przyszło

od dziś będzie już tylko lepiej i koniec! rafalmazda6 napisał(a):od dziś będzie już tylko lepiej i koniec!

ale już wiem dlaczego jutrzejszy egzamin mi nie pójdzie 
rafalmazda6 napisał(a):no takale już wiem dlaczego jutrzejszy egzamin mi nie pójdzie

czasami bardziej, czasami mniej, ale piszczą. Chociaż moim zdaniem już coraz słabiej, ale to może być złudne odczucie. Byłem wczoraj w warsztacie, posmarowali mi klocki pastą termiczną czy jak się tam ona nazywa, ale efektu nie przyniosło. Tyle tylko że po zdjęciu klocków powiedzieli mi, że nie dotarły się jeszcze – póki co nie mam nigdzie żadnego trasowego wypadu i ciągle po mieście, a hamowanie z 50 czy 60 dotrzeć nie dotrze. Pojeździmy, pohamujemy i zobaczymy co się będzie działo
no ale długo tak nie wytrzymam i jak z temperaturą te odgłosy nie przejdą to będzie wymiana
wcześniej wspominałem o przesyłce, zrobiłem mini przymiarkę i stwierdziłem że może nawet coś z tego będzie
ale najpierw niech ta wiosna chociaż trochę przyjdzie 
rafalmazda6 napisał(a): poduszki mcphersona trzeszczą jak stary materac
rafalmazda6 napisał(a):"powinno przejść jak się ociepli"
no i o 

danmazda napisał(a):Ja mam też takie trzeszczenie poduszek, pojawiły się po obniżeniu
danmazda napisał(a):chyba nie ma na to rady
jak jeszcze ojciec miał renówkę to też się sypnęły jakoś koło 160 tys.
zobaczymy co da się z tym zrobić rafalmazda6 napisał(a):tak samo z hamulcami – dam im jeszcze trochę czasu, bo moim zdaniem poprawia się

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość